De ce să lucrezi pentru Global Payments?

DCC Rozpoznání karet

Cine suntem

Suntem numărul unu - literalmente. Global Payments este cea mai mare companie procesatoare de tranzacții efectuate cu cardul. Peste 15 miliarde de tranzacții trec anual prin centrele noastre de procesare. Avem sediul în Atlanta și peste 11 000 de angajați în toata lumea. De la biroul nostru din Praga, gestionăm operațiunile din întreaga regiune central-eurpoeană.

Inovăm

Vreți să lasați banii acasă și să plătiți cu telefonul, ceasul sau cip-ul? Noi lucrăm în această direcție și vom fi bucuroși să vă avem alături de noi în acest demers. Suntem o companie de prestigiu în domeniu - Forbes ne-a plasat în topul 100 al celor mai inovative companii. 

DCC Rozpoznání karet
DCC Rozpoznání karet

Pe cine căutăm

Reprezentanți de vânzari pricepuți, care pot vinde terminalele și soluțiile noastre de plată celor ce nu acceptă înca plata cu carduri. Specialiști pe partea de Business Development, care pot descoperi spațiu neacoperit în piață și pot veni cu soluții pentru ocuparea lui. Și bineînteles, colegi pentru echipa de suport telefonic, care pot avea grijă de cei peste 32 000 de clienți pe care îi avem.

Oportunități egale

Suntem o companie americană, iar politica noastră este să tratăm pe toată lumea la fel, indiferent de gen, culoarea pielii sau preferințe sexuale. Scopul nostru este să ajutăm angajații în carierele lor. Am lansat Clubul Femeilor din Global Payments, care ajută femeile să atingă poziții de conducere în cadrul companiei, roluri care pe vremuri erau predominant deținute de bărbați. Ne dorim ca mai mult de jumătate din pozițiile din consiliul directoral să fie ocupate de femei.

DCC Rozpoznání karet
DCC Rozpoznání karet

Ajutăm

Suntem o companie responsabilă, și ne dorim să ajutăm la schimbarea vieților oamenilor din jurul nostru. În fiecare an, toți angajații companiei au o zi în care efectuează activități de voluntariat.

De ce să ni te alături?

Companie internațională

Avem mai mult de 11 000 de angajați, peste tot în lume. Suntem o companie stabilă, cu un număr mare de filiale.

O echipă grozavă

Ne bazăm pe relații de prietenie și activități „în afara muncii”. Joci fotbal? Dacă da, ne vedem la meci.

Beneficii

Oferim o gamă variată de beneficii, asigurări și bonusuri pentru abonamente de sport.

Avansare în carieră

Credem că orice angajat Global Payments are potențialul de a deveni CEO. Așa că vă oferim oportunități de a crește.

Utilizarea limbii engleze

În afară de România colaborăm zilnic cu filialele din alte țări, inclusiv sediul din SUA.

Evenimente de voluntariat