De ce să lucrezi pentru Global Payments?

DCC Rozpoznání karet

Suntem lideri la nivel mondial

Global Payments este cea mai mare companie procesatoare de tranzacții efectuate cu cardul. Peste 15 miliarde de tranzacții trec anual prin centrele noastre de procesare. Avem sediul în Atlanta și peste 24 000 de angajați în toata lumea. De la biroul din Praga, gestionăm operațiunile din întreaga regiune central-europeană.

Inovăm

Vrei să uiți de grija banilor cash și să plătești cu telefonul, ceasul sau cardul? Noi lucrăm în această direcție și vom fi bucuroși să vă avem alături în acest demers. Suntem o companie de prestigiu în acest domeniu - Forbes ne-a plasat în top 100 al celor mai inovative companii.

DCC Rozpoznání karet
DCC Rozpoznání karet

Pe cine căutăm

Căutăm colegi implicați și pasionați, care pot promova și vinde terminalele și soluțiile noastre de plată celor care încă nu acceptă plata cu cardul, care pot descoperi necesitățile din piață și pot veni cu soluții pentru rezolvarea acestora și bineînteles care pot acorda sprijin și suport celor peste 32 000 de clienți pe care îi avem în portofoliu.

Oportunități egale

Suntem o companie americană, iar politica noastră este să tratăm pe toată lumea la fel, indiferent de gen, culoarea pielii sau preferințe sexuale. Scopul nostru este să ajutăm angajații în carierele lor. Am lansat Clubul Femeilor din Global Payments, care ajută femeile să atingă poziții de conducere în cadrul companiei, roluri care pe vremuri erau predominant deținute de bărbați. Ne dorim ca mai mult de jumătate din pozițiile din consiliul directoral să fie ocupate de femei.

DCC Rozpoznání karet
DCC Rozpoznání karet

Job-uri disponibile la Global Payments

Puteți regăsi lista cu job-urile disponibile la Global Payments s.r.o. accesând site-ul www.ejobs.ro. Dacă în present nu avem un post vacant listat pe ejobs.ro, dar sunteți totuși convins că puteți aduce un plus de valoare companiei noastre, scrieți-ne un email cu CV-ul Dvs. la adresa: [email protected].

De ce să ni te alături?

Companie internațională

Avem mai mult de 24 000 de angajați, peste tot în lume. Suntem o companie stabilă, cu un număr mare de filiale.

O echipă grozavă

Ne bazăm pe relații de prietenie și activități „în afara muncii”. Joci fotbal? Dacă da, ne vedem la meci.

Beneficii

Oferim o gamă variată de beneficii, asigurări și bonusuri.

Avansare în carieră

Credem că orice angajat Global Payments are potențialul de a deveni CEO. Așa că vă oferim oportunități de a crește.

Utilizarea limbii engleze

În afară de România colaborăm zilnic cu filialele din alte țări, inclusiv sediul din SUA.

Pregătire continuă

Oferim constant traininguri de specializare angajaților noștri. Aceștia pot alege dintr-o gamă variată de cursuri individuale sau de echipă.

Ajutăm

Suntem o companie responsabilă, și ne dorim să ajutăm la schimbarea vieților oamenilor din jurul nostru. În fiecare an, toți angajații companiei au o zi în care efectuează activități de voluntariat.

Voluntariat și responsabilitate socială