Întotdeauna deschis!

Vinde online fără a deține un e-shop!

Avem o soluție simplă, dar de succes, care va permite antreprenorilor să vândă pe Internet, fără a avea neapărat experiență anterioară în vânzări sau cu magazinele online.

eshop not needed

Nu aveți nevoie de un e-shop.

Astăzi nu mai aveți nevoie de un e-shop pentru a vinde online clienților dvs. atunci când magazinul fizic este închis.

no investments

Fără investiții

Costuri zero pentru configurarea unui serviciu, spre deosebire de sume mari cheltuite pentru înființarea sau administrarea unui e-shop.

ready to use

Totul este pregătit

Nu trebuie să setezi nimic! Semnezi contractul și începi să vinzi imediat.

from anywhere

Vindeți de oriunde

Puteți crea ofertele pentru produse și servicii direct din aplicația mobilă sau portalul web. Tot de aici puteți urmări și comenzile online.

reach

Comunicare rapidă

Ajungeți instantaneu la clienți, postând anunțurile pe profilul dvs.

support

Prezență imediată

Cu un singur click poți încărca oferta pe toate rețelele sociale care suportă serviciul.

simple

Este ușor!

Vă garantăm că nu există o modalitate mai ușoară de a vinde. Și dacă aveți nevoie de ajutor, noi suntem aici să va consiliem.

Customer online

Clienți online

Este nevoie ca profilul clientului de pe rețelele de socializare să îl urmărească pe al dvs., astfel el va vedea toate ofertele postate.

Aplicație GRATUITĂ pentru Apple și Android
0% comision de tranzacție în primele 3 luni, apoi 1,49%

Link-uri utile

Apple

Găsești versiunea iOS a aplicației în Apple AppStore.

Android

Găsești versiunea Android a aplicației în Google Play Store.

letter

Poți descărca de aici prezentarea serviciului.

web

Poți vinde și prin intermediul portalului online.

web

GP easy2sell Ghid de utilizare

web

Vindeți pe Facebook cu GP easy2sell

Cum funcționează?

După semnarea unui contract cu Global Payments, trebuie doar să instalați aplicația mobilă pe Android sau iOS (sau să folosiți portalul web) pe telefonul sau tableta dvs. și să vă conectați.

Pasul 1. Faceți sau adăugați o fotografie a bunului/serviciului

Printr-un singur clic, creați un nou produs sau serviciu pe care doriți să-l oferiți. La primul pas, puteți adăuga sau face o fotografie.

Pasul 2. Adăugați o descriere

Adăugați o scurtă descriere a produsului sau serviciului pe care îl oferiți împreună cu prețul. Opțional, puteți specifica numărul de bucați disponibile și costul de expediere, dacă este cazul.

Pasul 3. Vindeți!

În sfârșit, cu un singur click, vei posta și vinde un produs sau serviciu nou pe orice rețea socială asociată în aplicație, dacă aceasta suportă serviciul - Facebook, Instagram, Pinterest sau Twitter. Oferta poate fi trimisă și pe WhatsApp, SMS sau email. Vei ajunge la clienții tăi în câteva secunde!

Cum îi ajută această soluție pe clienții noștri să reușească?

Am dori să împărtășim cu dvs. experiența clienților noștri cu acest serviciu și vă dăm câteva exemple despre cum îi ajută să își crească veniturile.

Matei D.
Proprietar restaurant

În perioadele dificile eram îngrijorați că va trebui să închidem restaurantul. Dar astăzi știm că există o modalitate de a vinde online ușor, rapid și profitabil. Vindem meniul de prânz online.

Valeriu N.
Mic producător și artist

Fiecare produs al meu este unic, iar această soluție de plată îmi permite să ofer în continuare clienților produse exclusive. Ei apreciază oportunitatea de a cumpăra în continuare rapid si sigur.

Monica R.
Profesoară

Îmi continui activitatea online și îmi învat clienții de la distanță, astfel încât efectuarea plății online este o opțiune excelenta. Mai mult, mă ajută sa optimizez fluxul de cash.

Mihai B.
Proprietar brutărie

Brutaria noastră de familie oferă și servicii de livrare în orașul nostru. Seara, clienții noștri aleg produsele dorite din meniu, iar acestea sunt livrate dimineața pentru micul dejun .

Zavoláme vám