Funcționalități de bază

O scurtă descriere a principalelor functionalități oferite de soluția noastră de plați online.

DCC Rozpoznání karet

Metode de plată

Acceptăm majoritatea cardurilor de plată, precum Visa, Mastercard, Visa Electron, Maestro. De asemenea, acceptăm Google Pay.

Monitorizarea online a fraudelor

În calitate de procesator de plăți online am dobândit o experiență vastă și oferim monitorizare atentă a tranzacțiilor suspecte. Sistemul nostru evaluează fiecare tranzacție făcută de clienții tăi, iar acest lucru te va proteja de tranzacțiile suspecte.

DCC Rozpoznání karet
DCC Rozpoznání karet

Limbi

Platforma de plată se adaptează automat la limba vorbită de client. Momentan oferim 27 limbi, în afară de română: engleză, cehă, slovacă, arabă, daneză, finlandeză, franceză, germană, italiană, lituaniană, maghiară, norvegiană, olandeză, poloneză, portugheză, rusă, spaniolă, suedeză și ucraineană.

Monede

Platforma GP webpay îți permite să accepți plata nu doar cu RON, dar și cu alte valute internaționale larg răspândite, precum EUR si USD.

DCC Rozpoznání karet
DCC Rozpoznání karet

DCC

GP webpay recunoaște automat moneda locală, pe baza numărului de card, și oferă deținătorului posibilitatea de a plăti folosind serviciul DCC. Clientul poate alege să plătească în moneda locală sau în cea a comerciantului.

Intuitivitate

O interfață intuitivă simplifică procesul de plată, crescând procentul de comenzi finalizate. Se adaptează automat la ecranul device-ului și la limba setată a browser-ului. Procesatorul este optimizat pentru telefoane mobile sau aplicații. În plus, recunoaște IFrame sau Lightbox.

DCC Rozpoznání karet

Funcționalități speciale

Avem o serie de funcționalități speciale, care îți pot facilita modul de a face afaceri.

Fastpay

GP webpay ține minte numărul cardului și data expirării acestuia. Pentru cumpărăturile ulterioare, este necesară doar introducerea codului CVV din trei cifre.

Plăți recurente

Această soluție de plată, care creează o debitare directă a cardului, face mai ușoară plata unui abonament.

Push Payments

GP webpay creează un link de plată, pe care îl poți trimite clientului prin e-mail / SMS sau prin cod QR, integrat direct în factură.

Portal

Soluția noastră include și un portal pentru managementul platformei de plăți online și pentru o imagine clară asupra tranzacțiilor. Câteva funcționalități incluse:

DCC Rozpoznání karet

Administrarea utilizatorilor

În portal poți crea noi utilizatori și le poți seta permisiunile de acces.

Administrarea platformei

Ai totul sub control! Poți monitoriza sau edita setările serviciilor, iar toate schimbările au loc simultan și automat, fără a fi nevoie să aștepți în telefon la un Call Center.

DCC Rozpoznání karet
DCC Rozpoznání karet

Imagine detaliată asupra tranzacțiilor

Tot în portal, vei găsi toate detaliile despre tranzacțiile efectuate. Poți extrage rapoarte chiar și zilnice, si poți întreprinde acțiuni precum finalizarea sau anularea unei tranzacții.

Add-on-uri, plugin-uri

Ca parte din platforma de plăți online, vei primi acces gratuit la următoarele plugin-uri și add-on-uri (pe care le poți descărca din portal). Acestea îți permit să lansezi platforma pe sisteme populare precum cele de mai jos.

woocommerce wordpress
Magento1
magento2
opencart
oscommerce
oxid
gambio
Joomshopping
Prestashop
Shopware
VirtueMart

 

XTcommerce