Funcționalități de bază

O scurtă descriere a principalelor functionalități oferite de soluția noastră de plați online.

DCC Rozpoznání karet

Metode de plată

Acceptăm majoritatea cardurilor de plată, precum Visa, Mastercard, Visa Electron, Maestro. De asemenea, acceptăm Google Pay.

Monitorizarea online a fraudelor

În calitate de unic procesator online, oferim din start monitorizare online a tranzacțiilor suspicioase. Sistemul nostru evaluează fiecare tranzacție făcută de clienții dumneavoastră. Acest lucru vă protejează de tranzacții suspecte.

DCC Rozpoznání karet
DCC Rozpoznání karet

Limbi

Platforma de plată se adaptează automat la limba vorbită de client. Momentan oferim 19 limbi, în afară de română: engleză, cehă, slovacă, arabă, daneză, finlandeză, franceză, germană, italiană, lituaniană, maghiară, norvegiană, olandeză, poloneză, portugheză, rusă, spaniolă, suedeză și ucraineană.

Monede

GP webpay vă permite să primiți plăți nu doar în RON sau euro, ci și în dolari, lire sterline, forinți ungurești, zloți polonezi sau ruble rusești.

DCC Rozpoznání karet
DCC Rozpoznání karet

DCC

GP webpay recunoaște automat moneda locală, pe baza numărului de card, și oferă deținătorului posibilitatea de a plăti folosind serviciul DCC. Clientul poate alege să plătească în moneda locală sau în cea a comerciantului.

Intuitivitate

O interfață intuitivă simplifică procesul de plată, crescând procentul de comenzi finalizate. Se adaptează automat la ecranul device-ului și la limba setată a browser-ului. Procesatorul este optimizat pentru telefoane mobile sau aplicații. În plus, recunoaște IFrame sau Lightbox.

DCC Rozpoznání karet

Funcționalități speciale

Funcționalități sporite pe care le puteți comanda cu noul dumneavoastră procesator.

Fastpay

GP webpay ține minte numărul cardului și data expirării acestuia. Pentru cumpărăturile ulterioare, este necesară doar introducerea codului CVV din trei cifre.

Plăți recurente

Această soluție de plată, care creează o debitare directă a cardului, face mai ușoară plata unui abonament.

Plăți Push

GP webpay creează un link scurt pentru plata cerută, pe care îl puteți trimite clientului prin e-mail / SMS sau îl puteți trimite clientului odată cu factura.

Portal

Soluția include și un portal pentru administrarea tranzacțiilor și platformei de plăți. Câteva funcționalități incluse:

DCC Rozpoznání karet

Administrarea utilizatorilor

În portal puteți crea noi utilizatori și le puteți seta permisiuni noi.

Administrarea platformei

Aveți totul sub control, puteți monitoriza sau edita setările serviciilor. Toate schimbările au loc simultan și automat, fără să fie nevoie să așteptați.

DCC Rozpoznání karet
DCC Rozpoznání karet

Raportarea tuturor tranzacțiilor

În portal, puteți vedea toate tranzacțiile efectuate. Puteți vedea detalii sau puteți completa cu alți pași - puteți finaliza sau anula tranzacția.

Add-on-uri, plugin-uri

Ca parte din platforma de plată, puteți primi acces la următoarele plugin-uri și add-on-uri (pe care le puteți descărca din portal). Acestea vă permit să lansați platforma pe sisteme populare precum cele de mai jos.