DCC Rozpoznání karet

Securitate confirmată prin audit

Platforma de plată GP webpay îndeplinește cele mai stricte standarde de internaționale de securitate - 3D Secure. Datele sensibile ale cardurilor cu care se fac plățile, nu sunt distribuite și an de an am îndeplinit cele mai stricte cerințe de audit - PCI DSS.

Mecanismul de control 3D Secure

Sistemul 3D Secure descrie un set de cerințe de securitate ale furnizorilor de carduri Mastercard, Visa, American Express. Aceste standarde sunt numite Mastercard Identity Check, Visa Secure și SafeKey și definesc mecanisme adiționale pentru verificarea cardurilor. În același timp, ele oferă deținătorului cardului cele mai sigure garanții spre deosebire de plățile care nu sunt autentificate prin 3D Secure.

3D secure

Cum să cumperi în siguranță online cu cardul?

Https zabezpečení

Encriptare SSL în aplicația de navigare pe internet

Înainte de a introduce detaliile cardului tău, verificați dacă conexiunea între computer și aplicația de navigare pe internet este encriptată prin protocolul SSL. Poți observa acest lucru dacă pagina de internet URL are prefixul https. În funcție de aplicația de internet (browser), o iconiță de lacăt apare în stânga, iar bara de adresă de internet este verde.

Tranzacții confirmate prin SMS

Unele banci acceptă o verificare suplimentară cu 3D Secure – în acest caz veți primi un SMS cu un cod numeric de securitate dacă faceți plata cu telefonul mobil. Veți introduce codul în câmpul indicat în pagina de internet. Dacă și această verificare este corectă, plata este trimisă și tranzacția este marcată ca finalizată.

DCC Rozpoznání karet
PIN code

Nu introduce codul PIN

Dacă observi orice comportament suspect al aplicației de internet (browser) atunci când introduci datele de plată sau dacă îți va fi cerut PIN-ul cardului, nu introduce nicio informație suplimentară și încheie imediat tranzacția.