Finanțează-ți afacerea în mod inteligent!

Doar 10 minute pentru a solicita un împrumut inteligent? Încearcă noul produs de finanțare de la Global Payments în parteneriat cu Filbo. Îți oferim cea mai simplă soluție digitală de finanțare, cu cel mai rapid timp de aprobarea a unei decizii de credit din piață. În maxim 24 de ore poți obține aprobarea pentru o Linie de credit de până la 60,000 RON, ce poate fi utilizată pentru capital de lucru sau acoperirea unei nevoi urgente. De asemenea, dacă firma ta are nevoie de finanțare pentru dezvoltare, un consilier dedicat Filbo te poate ajuta cu un Credit de investiții de până la 240,000 RON.

Du-ți afacerea la #UrmătorulNivel!

Care sunt costurile Liniei de credit?

Fiecare tragere din linia de credit se achită în maxim 12 rate egale, iar antreprenorii beneficiază de flexibilitate maximă: dacă încasările firmei tale sunt bune, poți plăti mai repede cu 0% comision de rambursare anticipată. Exemplul de mai jos presupune o tragere din Linia de credit de 10,000 RON și prezintă 3 scenarii de replată – în 3, 6 sau 12 luni.

*Exemplul de mai sus este cu scop ilustrativ și ia în calcul o dobândă anuală de 16.5%, un comision de acordare 2.25% și un comision de administrare lunară de 0.6%.

Banii sunt întotdeauna necesari în afaceri.
5 motive pentru a-i obține de la noi:

RAPID

Aprobare în doar 24 ore - cel mai simplu și rapid credit din piață pentru antreprenori.

ACCESIBIL

Poți solicita o linie de credit valabilă pentru 12 luni pentru sume de până la 60,000 RON, precum și un credit pentru investiții de până la 240,000 RON, pentru o perioadă cuprinsă între 1-5 ani.

UȘOR

Pentru creditele de peste 60,000 RON, îți punem la dispoziție un consilier care te va ajuta în parcurgerea procesului.

TRANSPARENT

Rate și dobândă fixe pe toată durata contractului, indiferent de ROBOR.

FLEXIBIL

Poți amâna rata pentru o perioadă de 30 de zile, o singură dată pe perioada contractului.

omro tourists

Cu noi este simplu să obții finanțarea de care ai nevoie

Știai că deși IMM-urile reprezintă 99.7% din companiile din economie și angajează peste 65% din salariați, doar 1 din 8 antreprenori au acces la un credit bancar? De asemenea, circuitul banilor în ecosistemul unui antreprenor este foarte lent, cu un timp mediu de încasare a creanțelor de peste 100 de zile. E ca și cum ai merge cu frâna de mână trasă. La noi, procesul este 100% online și durează maximum 10 minute să aplici. Sună a #UrmatorulNivel, nu?

Ce ai nevoie pentru a solicita un împrumut de la noi?

tick

Un computer sau telefon cu o cameră, pentru identificarea online

tick

Ultima balanță disponibilă, nu mai veche decât ultima balanță trimestrială încheiată

tick

Un extras de cont al firmei tale pe ultimele 30 de zile

tick

Cartea ta de identitate

Despre Filbo

Serviciul este oferit în parteneriat cu platforma Filbo. După o experiență de aproape 30 de ani în finanțarea micilor antreprenori, am creat Filbo în 2020 cu misiunea de a oferi cea mai simplă soluție de finanțare din România pentru IMM si PFA și pentru a ajuta micii antreprenori să facă #UrmătorulPas pentru afacerea lor. Filbo este o marcă înregistrată a OMRO, o instituție financiară nebancară cu un istoric de aproape 30 de ani, pe parcursul cărora peste 10,000 de mici antreprenori au accesat credite pentru capital de lucru și investiții pentru dezvoltarea afacerilor.

OMRO este înregistrată în Registrul General al Băncii Naţionale a României, fiind organizată şi funcţionând în conformitate cu prevederile Legii Nr. 93/2009 privind instituţiile financiare nebancare. În 2019 și 2022, OMRO și Filbo au obținut de la Comisia Europeană certificarea de conformitate cu Codul European de bună conduită pentru servicii de microfinanțare. Această certificare a venit ca recunoaștere a atenției acordată standardelor de calitate în ceea ce privește relațiile cu clienții în activitatea de microcreditare.

Întrebări frecvente

Răspunsul este simplu – birocrație minimă, plus rate și dobândă fixe pe toată perioada contractului, indiferent de valoarea ROBOR! Ai nevoie doar de două documente, iar procesul este complet digital. Nu trebuie să programezi o întâlnire cu cineva pentru a semna contractul și durează doar 10 minute pentru a obține o ofertă de principiu. Oferim clientului cea mai simplă soluție digitală de finanțare cu cel mai rapid timp de aprobare al împrumutului din pe piață.

În general, acest tip de împrumut este destinat companiilor mici și mijlocii care îndeplinesc cumulat următoarele criterii.

  • ești administratorul unui SRL, IMM, SA, Întreprindere individuală (II) sau Întreprindere familială (IF)
  • firma ta are mai puțin de 10 angajați și o cifră de afaceri mai mică de 2 milioane EUR
  • afacerea ta are cel puțin 12 luni de la înființare și este activă
  • nu ai procese de executare silită sau incidente majore de plată (atât pentru companie, cât și personale)

Pentru oricine îndeplinește criteriile de eligibilitate. Nu te lăsa limitat de tipul de afacere, oferim serviciile noastre oricui.

Vei fi contactat de un reprezentant Filbo, partenerul nostru de finanțare. După ce acesta îți va înțelege nevoile de finanțare îți va pregăti o ofertă personalizată pentru compania ta.

Costurile de finanțare încep de la 2% DAE pe lună, în funcție de specificul afacerii, de suma finanțată și de perioada de rambursare.

De exemplu, pentru un credit super rapid în valoare de 30,000 RON, pe o perioada de 18 luni, rata lunară fixă, indiferent de valoarea ROBOR, este de 2,104 RON, iar costul total al creditului este de 7,877 RON.

Pentru un credit de 80,000 RON, pe o perioadă de 36 de luni, rata lunară fixă, indiferent de valoarea ROBOR, este de 3,254 RON, iar costul total al creditului de 37,146 RON.

La început, când semnezi contractul de împrumut, vei primi un program detaliat de plată ce conține rata lunară și suma rămasă de achitat după fiecare plată. În plus, vei primi notificări lunare prin e-mail și SMS cu suma ce trebuie plătită.

Rambursarea se face lunar, prin transfer bancar, către una dintre băncile partenere ale Filbo.

Da, nu ezita să contactezi un reprezentant Filbo la numărul de telefon 021.9217 sau prin e-mail la [email protected]. Programul de lucru în care un reprezentant va putea răpsunde întrebărilor tale este Luni – Vineri, între orele 09:00 – 18:00.