Plata cu criptomonede la terminalul de plată?

Rezolvat! Acum este posibil cu telefonul mobil. Acceptă plata cu una dintre criptomonedele selectate și ține pasul cu tendințele actuale!

plati cu criptomonede

Profită de popularitatea criptomonedelor

Probabil că ai auzit deja despre criptomonede. Dar știai că acestea nu sunt doar instrumente de investiții și că pot fi folosite pentru a plăti în magazine? Pentru cei care vor să fie în pas cu tehnologia și văd evoluția ascendentă a popularității criptomonedelor, am pregătit o soluție inedită.

În colaborare cu GoCrypto, îți oferim oportunitatea de a accepta plata cu criptomonede prin intermediul aplicației GP tom care îți transformă Telefonul în POS. Tot ce trebuie să faci este să alegi opțiunea "Activează plata cu criptomonede" din aplicația GP tom și poți începe. Clienții tăi vor beneficia de un instrument inedit de plată pe care, cu siguranță îl vor aprecia. Dacă ești interesat de aceasta oportunitate, dar încă nu știi exact cum vei încasa aceste criptomonede, nu este nicio problemă. Îți putem credita contul cu orice monedă, cu RON la cursul de schimb sau în criptomonede, direct in contul dedicat și îți vei dezvolta portofoliul.

Ce este aplicația GP tom?

GP tom este cea mai inovativă soluție pentru acceptarea plăților cu cardul, care îți transformă telefonul mobil în POS. Aceasta poate înlocui complet un terminal POS standard și poți accepta plățile cu carduri contactless Visa și Mastercard oricând și oriunde te-ai afla. Aplicația este compatibilă cu dispozitivele cu sistem de operare Android 8.x sau superior și cip NFC integrat. Nu te lăsa limitat de un POS standard, profită de această oportunitate și acceptă plătile prin telefonul pe care îl ai deja în buzunar.

ce poti cumpara cu criptomonede

Cum funcționează?

Semnezi un contract

Pentru a accepta plata cu criptomonede, este necesar un contract de acceptare la plată a cardurilor cu Global Payments, fără de care nu poți procesa plățile. Pe baza acestuia îți vom trimite două emailuri, cu datele de activare ale aplicației GP tom și cu secțiunea pentru criptomonede.

Instalezi aplicația

Poți descărca cu ușurință aplicațile GP tom și GP tom PIN din Google Play store. Cu GP tom vei accepta plățile cu cardul, iar GP tom PIN rulează în fundal și este utilizat numai dacă este solicitat codul PIN al titularului cardului. Înregistrează-te în aplicație prin emailul pe care l-ai primit de la noi.

Activezi plata cu criptomonede

Activează plata cu criptomonede direct din aplicație. De acum, poți accepta la plată criptomonedele selectate.

Plata cu criptomonede

Clientul care dorește să plătească cu o criptomonedă va genera un cod QR din portofelul electronic. În aplicația GP tom, selectezi opțiunea „Criptomonedă” și scanezi codul QR al clientului. Asta e tot!

GP tom - acceptarea plăților cu criptomonede

Nu te lasa limitat de bani! Acum poți accepta plățile cu criptomonede și pe terminalele de plată. GoCrypto si Global Payments - acceptare ușoară a plăților în criptomonede pe telefonul mobil.

Întrebări și răspunsuri frecvente

Tu, în calitate de comerciant, nu ai nevoie de cont pentru criptomonede. Îți vom trimite banii convertiți la cursul de schimb, direct în contul de Ron. Trebuie doar să adaugi IBAN-ul tău în portalul GoCrypto, iar dacă ai cont de criptomonede, îți putem trimite direct criptomonedele. Poți alege cum vrei să îti facem plata direct din aplicație.

Costul de procesare este de doar 1,25% pe tranzacție.

În prezent acceptăm plăți cu: Bitcoin, Bitcoin Cash, GoC, Ether, Tezos, Litecoin și Viberate token, dar și cu celelalte criptomonede din portofelul Binance.

Decontarea se va face o dată pe lună de către partenerul nostru GoCrypto. Dacă ai un număr mare de tranzactii, poate fi făcută și mai des. Din păcate, din cauza naturii diferite a tranzacțiilor, acestea nu pot fi văzute în portalul comerciantului - Merchant Portal.

Criptomonedele pot fi utilizate doar pentru vânzări standard. Tranzacția nu poate fi anulată/ returnată, utilizând aplicația GP tom. În cazul în care este necesară returnarea unei tranzacții, comerciantul trebuie să folosească alt canal de rambursare (numerar sau transfer bancar).

Poți utiliza aceleași metode ca la plata cu cardul, respectiv email, sms sau cod QR.

GoCrypto este o companie slovenă specializată în plăți cu criptomonede atât în magazinele fizice cât și în cele electronice. În Slovenia, este una dintre cele mai de succes startup-uri, care se extinde rapid și în alte țări. Soluția lor de plată acceptă trei tipuri de portofele electronice: Elly, Binance și Bitcoin.com.