Ce avantaje am dacă conectez aplicația GP tom la casa de marcat?

Principalul avantaj al conectării aplicației GP tom la casa de marcat este faptul că simplifici procesul de plată cu cardul deoarece nu trebuie să introduci suma pe două dispozitive. Pe lângă aceasta, mai sunt și alte avantaje:

  • elimini erorile de operare la introducerea sumelor de plată cu cardul
  • suma de plată apare automat în aplicația GP tom
  • accelerezi timpii de procesare a plăților cu cardul - iar clienții nu mai trebuie să aștepte

Ce îți oferă API-ul?

Interfață universală

Prin conexiunea API poți accepta plăți prin orice metodă inovativă pe care Global Payments o oferă în prezent, fie că este vorba de plata cu cardul sau cu criptomonede.

Integrare simplă

API este foarte ușor de integrat. Simulatoare de tranzacții, codurile sursa și materialele informative pe care le ai la dispoziție te vor ajuta în acest sens.

Îți alegi setările

Alegi setările aplicației noastre după necesitate, de exemplu poți decide dacă plata trebuie inițiată imediat sau dacă ar trebui să fie afișată o notificare în prealabil.

Rapiditate

Dacă vrei o soluție rapidă de integrare a plăților cu cardul, atunci ești în locul potrivit. Rezolvi totul într-o singură zi.

Autonomie

Conexiunea API este independentă de sistemul de operare sau de platformă, ea poate fi integrată în orice sistem fără interconectare fizică cu dispozitivul de procesare a plății cu cardul.

Suport tehnic

Pe tot parcursul integrării, ai acces la comunitatea noastră de dezvoltatori, unde poți împărtăși cunoștințe, poți aduna informații și poți pune întrebări.

App2App API - Cel mai bun prieten al GP tom

Acest tip de conexiune este destinat aplicațiilor care rulează pe același dispozitiv cu aplicația GP tom și permite conectarea ușoară în aplicația noastră. Nu există un prieten mai bun pentru procesarea rapidă a plăților cu cardul prin aplicația GP tom, care îți transformă telefonul sau tableta în POS. Corelarea aplicației GP tom cu casa de marcat se realizează printr-un API ușor de integrat. Astfel suma ce trebuie plătită cu cardul va fi transmisă de casa de marcat direct pe aplicația GP tom, cu toți identificatorii necesari: numărul facturii, al comenzii etc., împreună cu chitanța - dacă vrei să o distribui singur.

Cloud-ul API - Fără conexiune fizică. De oriunde. Rapid.

Cloud API este o interfață disponibilă tuturor prin care plata cu cardul poate fi inițiată direct de pe casa ta de marcat, de pe serverul tău, din soluția cloud sau chiar de pe un website. Astfel ai posibilitatea de a iniția o plată cu cardul prin intermediul telefonului tău mobil de oriunde te-ai afla.