Avem peste 50.000 de clienți mulțumiți!

Alătură-te și tu! Suntem unul dintre cei mai mari furnizori de soluții de plată card din Europa Centrală și avem soluții adaptate pentru orice afacere. Contactează-ne!

Suntem lideri mondiali în procesarea plăților cu cardul

Global Payments este cel mai mare procesator de plăți din lume, cu o experiență internațională de peste 50 de ani în furnizarea de servicii tehnologice de plăți cu cardul. Oferim soluții inovatoare, determinate de nevoile clienților la nivel global. Misiunea noastră este să sprijinim afacerile mici, magazinele medii, dar și lanțurile internaționale de magazine, să aibă success în domeniul lor de activitate.

În România, suntem furnizorul exclusiv de tehnologie de plată card pentru Banca Comercială Română, dar oferim soluții fiabile indiferent de banca unde ai contul.

Nu mai ezita și contactează-ne! Împreună vom pregăti o soluție adaptată afacerii tale.

Ce servicii oferim? Aruncă o privire:

Terminale de plată

Încă nu accepți plata cu cardul dar ai vrea să începi? Sau ești nemulțumit de furnizorul actual? Află cum să alegi terminalul de plată potrivit sau la ce caracteristici să te uiți.

Plăți online

Ai un magazin online, dar încă nu ai integrată plata cu cardul? Voi fi bucuros să îți povestesc despre portalul de plată GP webpay. Avem o gama largă de plugin-uri, iar specialiștii noștri îți vor acorda support tehnic.

POS pe telefon

Îți prezint aplicația noastră inovativă - GP tom, care îți transformă telefonul în POS. Nu ne crezi? Încearcă și te vei convinge.

Soluții pentru eficientizarea afacerii

Am creat o serie de servicii suplimentare care te ajută să îți gestionezi și să îți eficientizezi afacerea. Noi ne ocupăm de soluțiile de plată, iar clienți tăi își vor face cumpăraturile liniștiți.

“Cu serviciile de la Global Payments, poți accepta plata cu cardul oriunde - într-un magazin fizic, la un festival, pe internet sau într-un taxi. Îți furnizăm terminalul POS, portalul de plată online sau aplicația inovativă GP tom și te vom învăța cum să le folosești. Am creat platforme digitale pentru a-ți oferi control și rapiditate în interacțiunea cu compania noastră, iar pentru aspectele tehnice ti-am alocat o linie de helpdesk disponibilă în fiecare zi a săptămânii.”

Igor Žganjer, CEO Global Payments

Cu noi, veți avea parte de multe alte beneficii

Oferim servicii inovative

Am dezvoltat soluții inovative, prin care comercianții pot accepta plata cu cardul pe telefonul mobil, POS sau portalul online.

Peste 50 de ani de experiență

Suntem printre cei mai experimentați jucători de pe piață.

Experiență la nivel global

Operăm în 38 de țări, iar în Europa centrală suntem prezenți în Cehia, România, Slovacia și Austria.

Cooperăm cu BCR

Suntem furnizorul exclusiv de tehnologie de plată pentru Banca Comercială Română, dar oferim soluții fiabile indiferent de banca unde ai contul.

Abordare personalizată

Reprezentanții noștri regionali vor fi bucuroși să te întâlnească și să îți explice avantajele serviciilor noastre.

Integrare cu casa de marcat

Oferim integrare cu peste 85 de sisteme de case de marcat, iar numărul lor continuă să crească.

Platforme digitale

Oferim platforme digitale de raportare care faciliteaza modul de a face afaceri.

Funcționalități multiple

Oferim funcționalități suplimentare care permit clienților să accepte o gamă variată de plăți: plăți push (link de plată), bacșiș, cashback, etc.

Convenabil, rapid și fără griji

Configurarea terminalului este foarte simplă. Trebuie doar sa ne lași câteva date de contact și te vom contacta în cel mai scurt timp. Îți vom pregăti o ofertă adaptată preferințelor, volumului de încasări, numărului de tranzacții, precum și altor parametri specifici afacerii tale.