Vrei mai mult timp pentru clienți?

Avem soluții pentru toate tipurile de magazine, inclusiv pentru marile lanțuri de hipermarketuri. Vrei timp scurt pentru procesarea plăților? Rezolvat! Terminalele noastre POS permit integrarea cu peste 85% de sisteme de case de marcat, acest tip de integrare reduce reduce timpul de așteptare al clienților și erorile de operator, de exemplu la introducerea sumei de plată în terminal. Accepți la plată toate tipurile de carduri larg răspândite, inclusiv cele de tichete de masă și plățile cu telefonul sau ceasurile inteligente.

Ce apreciază clienții noștri?

Serviciile noastre suplimentare te ajută să îți gestionezi cu atenție afacerea și să o eficientizezi. Aruncă o privire asupra serviciului unic în Romania - Conversia Valutară Dinamică care îți aduce un bonus la fiecare tranzacție cu cardurile internaționale, sau asupra serviciului GP analytics cu care vezi unde te poziționezi în raport cu concurența, sau contribuie la protejarea mediul prin serviciul de înregistrare electronică a chitanțelor - GP acquiring PLUS.

Avem afaceri similare în portofoliu

Oferim servicii de acceptare la plată a cardurilor pentru o serie de lanțuri importante de magazine. Abordarea personală a reprezentanților noștri pentru segmentele cheie este un aspect esențial pentru noi și datorită experienței bogate în domeniul plăților fără numerar știm cât este de importantă atenția, promptitudinea și nivelul înalt al serviciilor acordate. Suntem pregătiți să îți onorăm toate comenzile, chiar și pe cele cu un număr mare de terminale.

Ce apreciază clienții noștri?

Terminalele noastre permit acceptarea la plată a cardurilor ale celor mai cunoscute companii de carduri și respectă cele mai stricte reglementări de securitate ale acestora și ale asociațiilor PCI DSS. De pe terminal poți să definești ce tipuri de tranzacții dorești să utilizezi. Poți procesa toate tipurile standard de tranzacții, precum ar fi încasări, anulări, rambursări, preautorizări, anulări de preautorizări și multe altele. Tehnicienii noștri vor fi bucuroși să-ți explice totul în timpul instalării, iar ulterior prin centrul nostru de suport.

De ce să ai un terminal POS de la noi?

logo2

Accepți la plată toate tipurile de carduri

Cu noi, poți accepta toate tipurile de carduri și tichete de masă larg răspândite: Visa, Mastercard, Diners, American Express, JCB, UnionPay, Edenred, Sodexo, UP, etc.

logo4

Asistență tehnică

Vindem cele mai populare și mai fiabile terminale de pe piață. Consultanții noștri din departamentul Helpdesk îți vor acorda cu plăcere asistență tehnică.

logo5

Nu trebuie să schimbi banca

Dacă ai cont la o altă bancă decât BCR, nu este nicio problemă. Oferim soluții fiabile indiferent de banca unde ai contul.

Integrare cu sistemele de case de marcat

Suntem compatibili cu majoritatea sistemelor de case de marcat.

logo7

Îți acordăm consultanță și instruire

Te sfătuim cu privire la alegerea terminalului POS potrivit și la configurarea serviciilor. În timpul instalării te învățăm operațiunile de bază și ulterior vom fi bucuroși să îți răspundem la orice întrebări suplimentare prin centrul nostru de suport - Helpdesk.

logo6

Gamă variată de servicii adiționale

Adaugă cu ușurință servicii adiționale direct din portalul Marketplace, solicită un POS mobil, aplicația inovativă GP tom sau încearcă portalul de plată online GP webpay.

Cu terminalele noastre poți accepta

Visa Mastercard Maestro Diners ClubUnion PayjcbSodexoUPEdenredGoogle PayApple Pay