Fii parte din revoluția în domeniul plăților…

Devino unul dintre primii utilizatori ai noii aplicații Global Payments, care va transforma telefonul mobil într-un terminal de plată. Fii alături de proiectul nostru pilot și devino parte din schimbarea revoluționară în domeniul plăților în România!

Profită de această oportunitate unică!

Experimentează live cum tehnologia se schimbă. Transformă-ți telefonul mobil într-un terminal de plată adevărat.

  • acceptă carduri oriunde, oricând
  • nu ai nevoie de alt aparat, poți face totul prin intermediul telefonului tău mobil
  • economisești costurile operării unui terminal de plată
  • poți vedea toate tranzacțiile într-un singur portal
  • prețuri și condiții favorabile după faza pilot!

Soluția ideală de plată pentru afacerile mici

Fie că ești un liber profesionist sau ai o afacere mică, aplicația este pregatită pentru tine. Ai mereu instalată aplicația pe mobil și o vei folosi doar când ai nevoie. Nu trebuie să mai cumperi sau să închiriezi un terminal de plată. Totul este disponibil într-un singur dispozitiv.

Sistemul nostru revoluționar îți transformă tableta sau telefonul într-un dispozitiv de plăți cu cardul, pe care îl poți folosi oriunde și oricum ai nevoie. Nu ne crezi?

Securitatea plăților este prioritatea noastră numărul 1

Telefonul tău mobil cu sistem de operare Android și cu chip NFC îți va servi ca terminal de plată. Poți acepta carduri la plată, plăți cu alt mobil sau ceas prin intermediul unui singur dispozitiv. Completezi suma de plată a clientului, el va lipi cardul de cititorul NFC al telefonului tău și plata este executată. Daca ai nevoie de PIN, aplicația îți va prezenta un ecran special cu o tastatură PIN, care va asigura securitatea actiunii. Vei fi capabil să controlezi cu ușurință toate plățile cu ajutorul dispozitivului tău mobil.

Niciodată nu a fost mai ușor să accepți plăți cu cardul!

Ești interesat de proiectul aplicației de plăți cu telefonul mobil și vrei să te implici?

1

Semnează un contract

Pentru a folosi aplicația la potențialul maxim, va trebui să semnezi un contract cu noi. Nu te obligă în nici un fel și îl poți anula oricând.

2

Instalează aplicația

Poți descărca aplicația noastră, numită Atom, din Google Play Store. Așa cum atomul este cea mai mică particulă de materie, credem că aplicația noastră poate fi o parte integrantă a universului plăților moderne.

3

Testează

Îți vom explica totul și te vom ghida prin tot procesul. Vei folosi aplicația ca un terminal de plată, având condiții avantajoase. În același timp, noi vom colecta continuu impresii și sugestii de îmbunătățire a aplicației.

Sunt interesat să particip în proiectul pilot

Fii unul dintre primii utilizatori ai noii aplicații a Global Payments. Lasă-ne datele tale de contact și te vom căuta în maxim 48 ore. Dacă ești deja client Global Payments, te rugăm să iei legătura cu agentul tău de vânzări pentru mai multe informații.

Descarcă aplicația pe telefonul tău mobil

Ca aplicația să funcționeze, trebuie să ai un contract de acceptare de carduri semnat cu noi. Dacă nu l-ai semnat deja, te rugăm să completezi formularul de mai sus și vom lua legătura cu tine.

Întrebări frecvente

bulb iconDe ce va schimba aplicația piața plăților cu cardul?

Pandemia care s-a abătut asupra noastră în 2020 a schimbat definitiv comportamentul cumpărătorilor. Plățile cash sunt în declin constant, în timp ce plățile cu cardul vor deveni tot mai populare. Statisticile noastre arată că plățile cu cardul au crescut cu peste 25% în timpul crizei actuale, comparat cu perioada pre-pandemie.

security iconSecuritatea este suficient de bună?

Împreună cu asociațiile de carduri am dezvoltat cel mai sigur mediu de plăți cu cardul. Prin intermediul tastaturii variabile PIN, care schimbă poziția numerelor, PIN-ul este introdus de alte taste mereu, deci nu poate fi tastat retroactiv.

Computer iconCe dispozitive pot fi folosite?

Orice dispozitiv care are sistem de operare superior Android 8.x și care are un chip NFC. Aplicația nu funcționează pe dispozitive Apple.

printer iconCum pot lista chitanța?

Chitanta poate fi trimisă prin email sau SMS. Daca ai nevoie să listezi chitanța va trebui să cumperi un alt dispozitiv – imprimantă externă. Lucrăm în acest moment să integrăm imprimante externe în versiunile viitoare.

Mobile iconPentru cine este aplicația mai potrivită?

Aplicația va fi cea mai utilă liber profesioniștilor sau proprietarilor de afaceri mici, cu volume scăzute de tranzacții și care, din când în când, au nevoie să accepte plăți cu cardul sau sunt în mișcare continuă (ex: festivaluri sau piețe).

person iconCine va mai folosi un POS?

Terminalele POS nu vor dispărea, urmănd a fi folosite de companiile cu volume mari de tranzacții, unde este necesar să listezi chitanțe sau să te conectezi la alte sisteme informatice. Aplicația nu va fi utilă pentru, de exemplu, magazine cu vânzări mari sau supermarket-uri.

 

calculatorCare sunt costurile?

Aplicația poate fi descărcată gratuit și nu sunt comisioane asociate acesteia. Vei plăti doar tranzacțiile finalizate și comisionul valabil semnat prin contractul de acceptare de carduri.

terminal iconPot folosi aplicația fără să semnez un contract?

Din nefericire, nu. O poți descărca din Google Play Store dar nu o vei putea folosi efectiv până când nu semnezi un contract de acceptare de carduri.