Ce poate face platforma GP webpay

Descoperiți toate beneficiile unei platforme de plăți online care aduce un plus de eficiență afacerii dumneavoastră.

Základní funkce platební brány GP webpay

Funcționalități de bază ale platformei

Platforma noastră acceptă majoritatea cardurilor existente, Google Pay și Apple Pay (în curând) și portofelul electronic. Platforma este disponbilă în 19 limbi, acceptă 7 monede și este extrem de intuitivă. În același timp, puteți monitoriza tranzacțiile suspicioase sau puteți alege valute diferite pentru clienții străini.

Funcționalități avansate și speciale

Puteți comanda servicii adiționale care să vă ajute să vă măriți vânzările. Setați plata recurentă pentru abonamente, faceți procesul de cumpărare mai ușor prin Fastpay, sau folosiți plata Push.

GP webpay opakovaná platba
Doplňky a pluginy pro GP webpay

Integrare ușoară în CSM și platforme de e-commerce

Platforma noastră online poate fi integrată cu ușurință din Wordpress, Magento 1 și 2, Opencart, osCommerce, Oxid esales sau Shoptet.

Portalul de tranzacții și management al platformei

Soluța mai include și un portal care vă ajută să gestionați tranzacțiile si platforma. Sunt incluse funcționalități precum gestionarea utilizatorilor, vizionarea plăților, și multe altele.

GP webpay portál
DCC Rozpoznání karet

Securitatea înainte de toate

Procesatorul nostru respectă standardul internațional 3D Secure. Nu împărtășim datele confidențiale cu nimeni și trecem anual prin cel mai strict audit de securitate: PCI DSS.

Beneficiile platformei GP webpay

Nu vă puteți decide? 8 motive pentru a alege platforma noastră !

Adaptabilitate

Nu contează unde și cum îl vor folosi clienții dumneavoastră. Va fi întotdeauna clar, rapid și va include serviciile alese de dumneavoastră.

Alte funcționalități

Platforma noastră include multe funcționalități și servicii pentru dumneavoastră.

Plăți rapide prin Fastpay

GP webpay poate ține minte numărul cardului și data expirării. Acest lucru va economisi timp prețios pentru clienții dumneavoastră și va crește numărul cumpărăturilor.

Automatizare totală a procesului de vânzare

Platforma poate fi complet integrată cu o aplicație e-commerce, permițând o administrare completă a comenzilor din sistemul dumneavoastră intern. Totul printr-o interfață ușoară.

Plăți recurente la comerciant

Acest instrument de automatizare a plății creează o debitare periodică a cardului, ceea ce face mai ușor procesul de achitare al abonamentelor.

Optimizare UI

Interfața web intuitivă simplifică procesul de achitare, crescând numărul de comenzi finalizate. Adaptarea la rezoluția ecranului și limba browserului se face automat.

Plugin-uri

Pentru cele mai populare sisteme open-source (Magento, osCommerce, WooCommerce sau Opencart) oferim plugin-uri gratuite ca parte din serviciul oferit.

Plăți Push

GP webpay creează un link pentru plata cerută, care poate fi trimis clientului prin e-mail / SMS sau introdus în factură.

Metode de plată suportate

Platforma oferă o gamă variată de metode de plată pe care clientul le poate folosi.