Vrei un portal de procesare plăți online securizat?

✔ Rezolvat. Portalul de plată GP webpay îndeplinește cele mai stricte standarde de securitate, are un design intuitiv și funcționează perfect atat pe dispozitivele fixe cât și mobile.

platforma plati online
procesator plati online

Plățile online sunt viitorul

Portalul de procesare plăți online de la Global Payments este una dintre cele mai noi și dinamice soluții e-commerce din România. Permite tranzacții pe internet sigure, în conformitate cu cerințele de securitate 3D Secure și oferă o serie de îmbunătățiri care fac plata online mai ușoară pentru clienți. Poți accepta o gamă variată de metode de plată: Visa, Mastercard, Google Pay și Apple Pay. Portalul este disponibil în 27 versiuni lingvistice și numărul lor este în creștere, are un design intuitiv și permite plăți în RON, EUR și USD.

Integrează-ți procesatorul de plăți GP webpay în magazinul tău online sau solicită ajutorul partenerilor noștri pentru integrarea acestuia.

Avantajele portalului de plată?

Interfață optimizată

Portalul funcționează excelent pe dispozitivele fixe și mobile.

Google Pay / Apple Pay

Acceptă plata cu portofelele electronice Google și Apple Pay.

Fast Pay

Aceasta funcție face plata mai rapidă și crește probabilitatea finalizării achiziției. Permite salvarea cardului, iar cumpărătorul plătește ușor și convenabil cu un click și introducând doar codul CVC.

Automatizare totală a procesului de vânzare

Platforma poate fi complet integrată cu o aplicație e-commerce, permițând o administrare completă a comenzilor din sistemul dumneavoastră intern. Totul printr-o interfață ușoară.

Plăți recurente

Instrument de automatizare a plăților care creează o „plată repetitivă online” de pe card. Facilitează mult, de exemplu, plata abonamentelor.

Push Payments

Funcția permite generarea unui link de plată ce poate fi trimis către client prin e-mail sau sub forma unui cod QR.

Conversia Valutară Dinamică

Portalul de plată GP webpay recunoaște automat moneda de origine în funcție de numărul cardului și oferă clientului străin posibilitatea să efectueze plata în moneda în care a fost emis cardul său sau în moneda locală a comerciantului.

Plugins

Platforma noastră poate fi integrată cu ușurință din Wordpress, Magento 1 și 2, Opencart, osCommerce, Oxid esales.

Securitatea înainte de toate

Procesatorul nostru respectă standardul internațional 3D Secure. Nu împărtășim datele confidențiale cu nimeni și trecem anual prin cel mai strict audit de securitate: PCI DSS.

Doplňky a pluginy pro GP webpay

Integrare ușoară în CSM și platforme de e-commerce

Platforma noastră online poate fi integrată cu ușurință din Wordpress, Magento 1 și 2, Opencart, osCommerce sau Oxid esales.

Portalul de tranzacții și management al platformei

Soluța mai include și un portal care vă ajută să gestionați tranzacțiile si platforma. Sunt incluse funcționalități precum gestionarea utilizatorilor, vizionarea plăților, și multe altele.

GP webpay portál

Vrei să știi mai multe despre GP webpay?

Cum funcționează portalul?

Ai posibilitatea să integrezi portalul de plată direct în magazinul tău online sau să îl folosești independent pentru generare link de plată - Push Payments.

Add-on-uri și plugin-uri

Ai deja un magazin online? Descarcă plug-in-ul potrivit și instalează-l.

Metode de plată suportate

Platforma oferă o gamă variată de metode de plată pe care clientul le poate folosi.