procesare plati online

Alege soluția de plată online care ți se potrivește

Oferim modalități diverse de plată online, de la portalul de procesare plăți online GP webpay ce poate fi integrat în magazinul online, la plățile PUSH - generare link de plată. Dacă dorești integrarea în magazinul online, platforma noastră poate fi integrată cu ușurință cu principalele pluginuri disponibile. Dacă încă nu ai un e-shop, ne poți contacta și îți vom recomanda cu drag unul dintre partenerii noștri care te-ar putea ajuta cu acest aspect.

De ce să le acorzi clienților posibilitatea să plătească cu cardul?

Crește confortul clienților și îți crești încasările

Un număr tot mai mare de oameni preferă să plătească cu cardul, deoarece este mai convenabil, mai sigur și mai rapid decât alte metode de plată.

Reduci numărul de comenzi returnate

Numărul de comenzi returnate este mult mai mic în cazul plăților efectuate cu cardul, spre deosebire de plata cash la livrare, ceea ce îți aduce venituri mai mari.

Platforma de plati utila

Platforma de plăți GP webpay permite plata cu carduri interne și străine precum Mastercard, Visa, Diners Club și American Express. De asemenea suportă plăți prin portofelul digital MasterPass și MasterCard Mobile.

Care este procesul

Verificarea informațiilor

Platforma verifică informația necesară pentru fiecare tip de plată. Dacă vreunul dintre detaliile introduse de client este incorect, acesta va fi notificat direct - de exemplu, în cazul în care a introdus greșit numărul de card sau data expirării.

Autorizarea tranzacției

Plata este procesată în siguranță. Platforma trimite detaliile tranzacției către banca emitentă a cardului clientului. Emitentul cardului verifică suma și soldul clientului, iar tranzacția este aprobată sau refuzată. De asemenea, banca poate cere o verificare suplimentară a identității clientului, de exemplu printr-un cod trimis prin SMS.

Generarea ordinului de plată

Platforma de e-commerce va genera un ordin de plată, ce va fi transmis către procesatorul nostru. Comanda va conține moneda în care se efectuează tranzacția, suma și alte informații de care este nevoie pentru procesarea plății.

Pagina de procesare

Clientul va fi redirecționat către pagina de plată. Procesatorul va aștepta ca metoda de plată să fie selectată și clientul să introducă datele cardului.

Rezultatul tranzacției

Procesatorul va afișa clientului rezultatul tranzacției și îl va trimite către plaforma ta. În ambele cazuri, tranzacția este salvată și înregistrată.

Raportare

Vei primi acces la portalul comerciantului - Merchant Portal, unde vei vedea toate plățile făcute prin portal. Poți vizualiza detaliile tranzacțiilor direct în portal sau să le poți exporta sub formă de rapoarte pdf sau xlsx. Prin Marketplace îți particulariza setările, serviciile, ne poți trimite solicitări la orice oră și de oriunde ai fi.