De ce să le permiteți clienților să plătească cu cardul?

Creșteți confortul clienților și măriți veniturile încasate

Un număr tot mai mare de oameni preferă să plătească cu cardul, deoarece este mai convenabil, sigur și mai rapid decât alte metode de plată.

Veți reduce numărul de comenzi returnate

Numărul de comenzi returnate este mult mai mic în cazul plăților efectuate cu cardul, spre deosebire de plata cash la livrare, ceea ce vă aduce venituri mai mari.

Platforma de plati utila

Platforma de plăți GP webpay permite plata cu carduri interne și străine precum Mastercard, Visa, Diners Club și American Express. De asemenea suportă plăți prin portofelul digital MasterPass și MasterCard Mobile.

Přijímané platební karty

Platforma pentru plăți rapide și sigure

Platforma de plată GP webpay permite plățile cu carduri interne și străine, precum Mastercard și Visa. De asemenea, acceptă plăți prin portofele digitale Masterpass și metoda de plată Google Pay.

Securitatea plății este prioritatea principală pentru noi

GP webpay respectă standardele mondiale și cele mai stricte regulamente de securitate precum MasterCard SecureCode, Verified by Visa și SafeKey, stabilit de Mastercard, Visa și American Express. Aceste standarde se mai numesc și 3D Secure și asigură o protecție totală a plății.

DCC Rozpoznání karet

Beneficiile platformei GP webpay

Nu vă puteți decide? 8 motive pentru a alege platforma noastră !

Adaptabilitate

Nu contează unde și cum îl vor folosi clienții dumneavoastră. Va fi întotdeauna clar, rapid și va include serviciile alese de dumneavoastră.

Alte funcționalități

Platforma noastră include multe funcționalități și servicii pentru dumneavoastră.

Plăți rapide prin Fastpay

GP webpay poate ține minte numărul cardului și data expirării. Acest lucru va economisi timp prețios pentru clienții dumneavoastră și va crește numărul cumpărăturilor.

Automatizare totală a procesului de vânzare

Platforma poate fi complet integrată cu o aplicație e-commerce, permițând o administrare completă a comenzilor din sistemul dumneavoastră intern. Totul printr-o interfață ușoară.

Plăți recurente la comerciant

Acest instrument de automatizare a plății creează o debitare periodică a cardului, ceea ce face mai ușor procesul de achitare al abonamentelor.

Optimizare UI

Interfața web intuitivă simplifică procesul de achitare, crescând numărul de comenzi finalizate. Adaptarea la rezoluția ecranului și limba browserului se face automat.

Plugin-uri

Pentru cele mai populare sisteme open-source (Magento, osCommerce, WooCommerce sau Opencart) oferim plugin-uri gratuite ca parte din serviciul oferit.

Plăți Push

GP webpay creează un link pentru plata cerută, care poate fi trimis clientului prin e-mail / SMS sau introdus în factură.

Care este procesul

Verificarea informațiilor

Platforma verifică informația necesară pentru fiecare tip de plată. Dacă vreunul dintre detaliile introduse de client este incorect, acesta va fi notificat direct - de exemplu, în cazul în care a introdus greșit numărul de card sau data expirării.

Autorizarea tranzacției

Plata este procesată în siguranță. Platforma trimite detaliile tranzacției către banca emitentă a cardului clientului. Emitentul cardului verifică suma și soldul clientului, iar tranzacția este aprobată sau refuzată. De asemenea, banca poate cere o verificare suplimentară a identității clientului, de exemplu printr-un cod trimis prin SMS.

Generarea ordinului de plată

Platforma dumneavoastră de e-commerce va genera un ordin de plată, ce va fi transmis către procesatorul nostru. Comanda va conține moneda în care se efectuează tranzacția, suma și alte informații de care este nevoie pentru procesarea plății.

Pagina de procesare

Clientul va fi redirecționat către pagina de plată. Procesatorul va aștepta ca metoda de plată să fie selectată și clientul să introducă datele cardului.

Rezultatul tranzacției

Procesatorul va afișa clientului rezultatul tranzacției și îl va trimite către plaforma dumneavoastră. În ambele cazuri, tranzacția este salvată și înregistrată.

Raportare

Veți primi acces la un portal al procesatorului, unde puteți vedea toate plățile făcute prin acesta, pentru contul dumneavoastră. Puteți vizualiza detaliile tranzacțiilor direct în portal sau să le exportați sub formă de rapoarte. De asemenea puteți particulariza setările și serviciile dumneavoastră.