Inviți un nou jucător și câștigi 250 RON

 

Recomandă serviciile noastre prietenilor tăi și câștigi 250 RON pentru fiecare jucător care se alătură companiei Global Payments.

 

aparat POS

Terminale de plată pe care colaboratorii tăi le vor aprecia!

Cunoști pe cineva care încă nu acceptă plata cu cardul în magazin, dar care ar aprecia această modalitate de plată? Vom fi bucuroși să îl contactăm, să îi explicăm cum funcționează și care sunt soluțiile potrivite afacerii lui. Tehnicienii noștri îi vor instala dispozitivul și îi vor acorda asistență pentru utilizarea acestuia. Iar tu, pentru fiecare recomandare ce va fi transformată în contract, vei fi recompensat cu un voucher de 250 RON pentru cumpărături la eMAG. Ne poți trimite un număr nelimitat de recomandări!

Cum funcționează?

Introdu datele de contact

Completează datele de contact ale comerciantului recomandat. Nu uita să îți introduci adresa de email, ca să știm unde să îți trimitem voucherul.

Semnarea contractului cu comerciantul

Vom încheia un contract de acceptare la plata a cardurilor cu comerciantul pe care l-ai recomandat.

Obții voucherul pentru cumpărături

În termen de 30 zile de la semnarea contractului, îți vom trimite voucherul electronic prin emailul specificat cand ai trimis recomandarea.

Ține pasul cu tehnologia - transformă-ți telefonul în POS!

Transformă-ți telefonul în POS! Aplicația GP tom este o soluția care îți transformă telefonul în POS. Este ușor de instalat pe telefonul mobil cu sistem de operare Android și poate fi folosită oricând și oriunde ai nevoie. Fără taxe lunare de mentenanță! Cunoști pe cineva căruia i-ar fi utilă aplicația? Dă-ne de știre și vom fi bucuroși să îi povestim despre ea. Mii de comercianți o folosesc deja!

POS pe telefon
procesator plati online

Portalul pentru plăți online - GP webpay

"Plata nu a putut fi procesată" sau "Timp expirat", îți suna familiar? Ai o cunoștință care este îngrijorată pentru portalul de plată online? Recomandă-ne! Portalul de plată GP webpay îndeplinește cele mai stricte standarde de securitate, are un design intuitiv și funcționează perfect atat pe dispozitivele fixe cât și mobile. Pentru o instalare ușoară, punem la dispoziție cele mai populare plugin-uri și add-on-uri. Iar dacă recomandarea ta se concretizează într-un contract semnat, te vom recompensa cu un voucher de 250 RON pentru cumpărături la eMAG.

FAQ

La această campanie pot participa doar clienții existenți, adică cei care au un contract valid și activ pentru acceptare la plată a cardurilor cu Global Payments.

Ne poți recomanda orice companie/ persoană juridică/ persoană fizică autorizată cu un număr de identificare valid (CUI), care nu se află în prezent într-o relație contractuală cu Global Payments sro.

Prin completarea formularului de pe site – îl poți completa chiar tu cu datele tale și cu cele ale potențialului client pe care ni-l recomanzi

Codul de referință este CUI-ul companiei tale, fără RO.

La fiecare recomandare concretizată în contract vei primi un voucher în valoare de 250 RON pentru cumpărături online la partenerul nostru eMAG.

Vei primi premiul în termen de 30 zile de la semnarea contractului cu potențialul client. 
Te rugăm să reții faptul ca vei primi premiul doar dacă ești un client activ, adică dacă ai cel puțin o tranzacție finalizată cu succes.

Iți oferim posibilitatea de a câștiga un număr nelimitat de vouchere pentru recomandările tale.

Pe website-ul nostru www.globalpayments.ro vei găsi mai multe detalii sau poți contacta reprezentantul regional Global Payments.