mobiles

Transformă-ți telefonul mobil într-un terminal POS

Soluția noastră inovativă - GP tom îți transformă telefonul sau tableta într-un dispozitiv simplu de acceptare la plată a cardurilor, pe care îl poți folosi oriunde și oricând ai nevoie. Aplicația va fi foarte utilă și apreciată în mod deosebit de către antreprenorii cu un volum mai mic de tranzacții și care, în anumite situații au nevoie să accepte plata cu cardul sau care sunt frecvent în mișcare, precum:

  • Restaurante și cafenele;
  • Producători locali;
  • Liber-profesioniști precum instalatori și electricieni;
  • Furnizorii de servicii precum coafor, cosmetică;
  • Profesii liberale - avocați și notari, medici și medici veterinari;
  • Transport persoane - taxi.

Obține un voucher de 100 RON

Aplicația GP tom a fost testată de către clienții noștri în activitatea de zi cu zi. 98% dintre ei au fost entuziasmați de design și de interfața prietenoasă și intuitivă. Aplicația este proiectată chiar de către comercianți și se pliază pe nevoile lor.

Alătură-te sutelor de comercianți care folosesc aplicația în mod activ. Recomandă GP tom și prietenilor tăi și vei obține un bonus interesant.

percentage

Cum funcționează?

Introdu datele de contact

Completează datele de contact ale comerciantului recomandat. Nu uita să îți introduci adresa de email, ca să stim unde să îți trimitem voucherul.

Semnarea contractului cu comerciantul

Vom încheia un contract de acceptare la plata a cardurilor prin aplicația GP tom cu comerciantul pe care l-ai recomandat.

Obții voucherul pentru cumpărături

În termen de 30 de zile de la prima tranzacție cu succes a noului client, îți vom trimite voucherul electronic prin emailul specificat cand ai trimis recomandarea.