Un mic pas în lumea digitalizării, un salt uriaș în utilizarea terminalelor POS

Știai că 10 chitanțe de la POS sunt egale cu o coală de hârtie A4? Fiecare plată cu cardul produce două chitanțe, asta înseamnă că la fiecare 5 cumpărături plătite cu cardul irosim o coala de hârtie A4. La volumul actual de plăți din România, în păduri se taie arborii necesari pentru fabricarea a 162 de milioane de coli de hârtie A4!

Fii cu un pas mai aproape de digitalizarea afacerii tale. Achiziționează noul nostru serviciu și arhivează-ți online chitanțele emise de terminalul de plată de la Global Payments. Nu va mai trebui să printezi confirmarea de plată cu cardul. Încearcă serviciul și redu cât mai curând impactul negativ asupra mediului.

acquiring plus

Economisești spațiu, timp și bani cu noul nostru serviciu!

savings

Eficientizezi costul de operare

Reduci costurile cu achiziția rolelor pentru terminalul POS.

Un confort mai mare

Personalul tău nu va mai trebui să păstreze chitanțele emise de la terminalul POS, totul va fi online.

Nu-ți face griji pentru eventualele reclamații

Imprimi doar chitanța de care ai nevoie.

Protejează mediul înconjurător

Prin imprimarea unei cantități mai mici de hârtie, protejezi și pădurile noastre.

serviciu chitante online

De fapt, cum funcționează totul?

Îndată ce ai activat serviciul, terminalul de plată nu va mai imprima chitanța copie pentru comerciant, ci, îl va salva automat pe un server asigurat. Aici vor fi disponibile timp de 2 ani începând cu data emiterii.

În aplicația la care vei obține accesul, vei avea toate chitanțele salvate sistematic. Le poți imprima ulterior sau le poți trimite, de exemplu, prin e-mail. Este disponibilă și interfața care iți va permite transferul chitanțelor în sistemele tale proprii de gestiune sau contabilitate.

Te interesează serviciul Acquiring PLUS?

În cazul în care ești deja clientul nostru, poți lua legătura cu reprezentantul tău de vânzări Global Payments. Dacă încă nu ești client Global Payments, contactează-ne și îți vom pregăti o oferta personalizată.