Da. Portalul GP webpay îți permite să accepți o gamă variată de metode de plată: Visa, Mastercard, Google Pay și Apple Pay. Poți accepta plăți în RON, EUR și USD.

Limba de afișare a portalului de plată se adaptează automat la limba folosită frecvent de către client. În prezent, în afară de limba română, portalul GP webpay este disponibil în 19 versiuni lingvistice - engleză, cehă, slovacă, arabă, daneză, finlandeză, franceză, olandeză, italiană, letonă, maghiară, germană, norvegiană, poloneză, portugheză, rusă, spaniolă, suedeză și ucraineană.

Nu. Numărul cardului, data de expirare a acestuia și codul CVC sunt folosite doar pentru a autoriza plata în portalul de plată GP webpay și nu sunt niciodată transmise comercianților. Comerciantul va ști doar dacă plata a fost efectuată cu succes. Acest lucru scapă magazinele electronice de grija implementării măsurilor suplimentare de securitate.

De securitatea tranzacțiilor și a clienților se ocupă operatorul portalului de plată GP webpay, Global Payments Europe, care este supus în mod regulat auditurilor stricte de securitate. În acest fel garantăm că datele sensibile nu vor fi utilizate abuziv.

Clientul plătește prin portalul de plată, suma aferentă produselor/ serviciilor cumpărate. Banca ta își va credita apoi contul cu valoarea achiziției din care a fost reținut comisionul pentru procesarea tranzacției.

Decontarea se va face în următoarea zi lucrătoare după finalizarea cu succes a plății prin GP webpay.

Costul pentru utilizarea portalului GP webpay poate fi diferit și depinde în principal de volumul de tranzacții înregistrat prin portal. Reprezentanții noștri de vânzări vor fi bucuroși să îți ofere mai multe informații despre condițiile financiare.

Implementarea este realizată de către client pe baza documentației pe care i-o punem la dispoziție. Aceasta conține toate informațiile necesare, inclusiv funcții și metode pentru PHP și JAVA. Un programator cu experiență va putea implementa portalul de plată, în aproximativ 2-3 zile, inclusiv testarea funcționalității sistemului.