Portalul Merchant Portal este un sistem destinat tuturor comercianților care acceptă plata cu cardul prin intermediul Global Payments. Acesta îți oferă un rezumat al tranzacțiilor prin POS, aplicația GP tom sau portalul de plăți online și îți permite să obții extrase și alte diferite rapoarte. Tot aici găsești mesaje importante din partea noastră.

Îți vom trimite datele de conectare la adresa de e-mail specificată în contract. Poți găsi linkul de conectare și pe website-ul nostru www.globalpayments.ro, cu un click pe butonul din partea dreapta sus “Merchant Portal”.

Aici vei găsi o serie de funcții foarte utile pentru afacerea ta, precum:

  • Vizualizezi tranzacțiile și plățile pentru perioada de timp selectată
  • Extragi rezumate pentru plățile, tranzacțiile sau locațiile selectate
  • Poți sorta datele după tipul de plată, data tranzacției, oraș, sume, terminale etc.
  • Verifici procesarea tranzacțiilor
  • Configurezi notificări în funcție de nevoile tale
  • Cauți date financiare
  • Analizezi datele și le exporți în format .pdf sau .xlsx
  • Gestionezi sau adaugi utilizatori care pot vedea diferite tipuri de informații despre magazinul tău (administratori de magazine, contabili etc.)
  • Obții documente, notificări, manuale și actualizări despre contul tău de client

Portalul în sine este disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Toate datele sunt actualizate zilnic, tranzacțiile individuale fiind afișate cu toate detaliile corespunzătoare.

Merchant Portal îți oferă acces continuu la informații detaliate. Spre deosebire de rapoartele/ extrasele tipărite de la banca, aici ai flexibilitatea de a lucra pe rapoartele electronice, facilitate care te va ajuta mult în administrarea afacerii.

Extrasele pot fi filtrate după: locația companiei, perioada de timp, dar și după o serie de alte opțiuni. Limba de afișare este setată automat, de obicei în română și engleză. Extrasele PDF generate vor fi stocate și în portal în secțiunea Extrase, unde sunt arhivate timp de 2 ani. Contabilul tău va fi bucuros să beneficieze de aceste facilități.

Desigur! Nu este nevoie să ai un contract semnat cu noi, poți încerca versiunea demo a portalului nostru. Tot ce trebuie să faci este să te autentifici folosind informațiile de conectare de mai jos:

Adresă: https://oms.test.gpe.cz/mportal/index.xhtml

Nume utilizator: testmerchant

Parola: 111111