GP tom video instructiv

Cum se inițiază plata în aplicația GP tom, cum este introdus codul PIN sau cum pot elibera o chitanță clientului? Veți găsi toate răspunsurile în videoclipul nostru instructiv.

  • 00:00 - 01:08 Porniți aplicația GP tom
  • 01:08 - 02:14 Cum trebuie inițiată plata?
  • 02:14 - 03:15 Cum trebuie inițiată plata cu PIN-ul?
  • 03:15 - 04:00 Cum se trimite bonul?
  • 04:00 - 04:44 Cum se stornează tranzacția?
  • 04:44 - 05:15 Cum se afișează raportul de închidere zilnică?
  • 05:15 - 05:40 Ce găsiți în secția Contul?
  • 05:40 - 06:20 Ce știe Bonul meu?
  • 06:20 - 07:28 Suport

Întrebări frecvente - telefonul mobil devine POS

Pandemia care s-a abătut asupra noastră în 2020 a schimbat definitiv comportamentul cumpărătorilor. Plățile cash sunt în declin constant, în timp ce plățile cu cardul vor deveni tot mai populare. Statisticile noastre arată că plățile cu cardul au crescut cu peste 25% în timpul crizei actuale, comparat cu perioada pre-pandemie.

Aplicația va fi cea mai utilă liber profesioniștilor sau proprietarilor de afaceri mici, cu volume scăzute de tranzacții și care, din când în când, au nevoie să accepte plăți cu cardul sau sunt în mișcare continuă (ex: festivaluri sau piețe).

Terminalele POS nu vor dispărea, urmănd a fi folosite de companiile cu volume mari de tranzacții, unde este necesar să listezi chitanțe sau să te conectezi la alte sisteme informatice. Aplicația nu va fi utilă pentru, de exemplu, magazine cu vânzări mari sau supermarket-uri.

Orice dispozitiv care are sistem de operare superior Android 8.x și care are un chip NFC. Aplicația nu funcționează pe dispozitive Apple.

Împreună cu asociațiile de carduri am dezvoltat cel mai sigur mediu de plăți cu cardul. Prin intermediul tastaturii variabile PIN, care schimbă poziția numerelor, PIN-ul este introdus de alte taste mereu, deci nu poate fi tastat retroactiv.

Aplicația poate fi descărcată gratuit și nu sunt comisioane asociate acesteia. Vei plăti doar tranzacțiile finalizate și comisionul valabil semnat prin contractul de acceptare de carduri.

Chitanta poate fi trimisă prin email sau SMS. Daca ai nevoie să listezi chitanța va trebui să cumperi un alt dispozitiv – imprimantă externă. Lucrăm în acest moment să integrăm imprimante externe în versiunile viitoare.

Din nefericire, nu. O poți descărca din Google Play Store dar nu o vei putea folosi efectiv până când nu semnezi un contract de acceptare de carduri.