pos evenimente

Aplicația care te va impresiona

Telefonul mobil devine POS cu aplicația GP tom. Această soluție inovativă își găsește utilitatea în aproape toate sferele de afaceri. Pentru prima dată, vizitatorii evenimentelor mari, cum ar fi festivalurile, pot experimenta beneficiile acesteia. Dar care sunt principalele avantaje ale aplicației?

  • Accepți plata cu cele mai răspândite carduri contactless Visa și Mastercard
  • Design simplu și intuitiv
  • Nu e nevoie să cari după tine alte echipamente, ai deja POS-ul în buzunarul tău
  • Protejezi mediul trimițând chitanța către client prin SMS, e-mail sau cod QR
  • Ai aplicația la îndemână oricând și oriunde ai nevoie

Oferă-le clienților o experiență plăcută de plată

Lucrăm îndeaproape cu unii dintre cei mai mari producători de terminale de plată din lume - Ingenico și Nexgo. Terminalele noastre sunt fiabile și acceptă majoritatea tipurilor de carduri: carduri magnetice, cu chip și contactless de la furnizori precum Visa, Mastercard, JCB, Diners Club, China UnionPay sau American Express. Procesăm plăți NFC și desigur soluții de plată moderne cum ar fi Apple Pay sau Google Pay.

pos festivale

De ce să ai un terminal POS de la noi?

logo2

Accepți la plată toate tipurile de carduri

Cu noi, poți accepta toate tipurile de carduri și tichete de masă larg răspândite: Visa, Mastercard, Diners, American Express, JCB, UnionPay, Edenred, Sodexo, UP, etc.

logo4

Asistență tehnică

Vindem cele mai populare și mai fiabile terminale de pe piață. Consultanții noștri din departamentul Helpdesk îți vor acorda cu plăcere asistență tehnică.

logo5

Nu trebuie să schimbi banca

Dacă ai cont la o altă bancă decât BCR, nu este nicio problemă. Oferim soluții fiabile indiferent de banca unde ai contul.

Integrare cu sistemele de case de marcat

Suntem compatibili cu majoritatea sistemelor de case de marcat.

logo7

Îți acordăm consultanță și instruire

Te sfătuim cu privire la alegerea terminalului POS potrivit și la configurarea serviciilor. În timpul instalării te învățăm operațiunile de bază și ulterior vom fi bucuroși să îți răspundem la orice întrebări suplimentare prin centrul nostru de suport - Helpdesk.

logo6

Gamă variată de servicii adiționale

Adaugă cu ușurință servicii adiționale direct din portalul Marketplace, solicită un POS mobil, aplicația inovativă GP tom sau încearcă portalul de plată online GP webpay.

Cu terminalele noastre poți accepta

Visa Mastercard Maestro Diners ClubUnion PayjcbSodexoUPEdenredGoogle PayApple Pay