pos hoteluri

Check-in-ul va fi gata într-o secundă

Instalează un terminal de plată în hotelul tău și profită de toate beneficiile pe care ți le oferă. Vei avea mai mult timp să ai grijă de oaspeții tăi! Lucrăm îndeaproape cu unii dintre cei mai mari producători de terminale de plată din lume. Cu terminalele noastre, poți accepta la plată toate tipurile de carduri larg răspândite, inclusiv cele de tichetele de vacanță și, de asemenea, plățile cu telefonul mobil Google Pay sau Apple Pay. Ai turiști și din străinătate? Folosește serviciul de Conversie valutară dinamică (DCC) este unic în România. Știai ca telefonul poate fi transformat în POS? Acum este posibil, grație aplicației noastre GP tom!

Grupează toate pre-autorizările individuale într-una singură

Noul tip de preautorizare, așa-numită incremental pre-authorization, permite operatorului terminalului POS să grupeze mai multe preautorizări într-un singur lanț de tranzacții și apoi să efectueze anularea preautorizării pentru întregul lanțul. Un alt beneficiu este faptul că îți permite să prelungești valabilitatea preautorizării existente, de exemplu în cazul conectării automate a terminalului la casa de marcat.

pos hotel

De ce să ai un terminal POS de la noi?

logo2

Accepți la plată toate tipurile de carduri

Cu noi, poți accepta toate tipurile de carduri și tichete de masă larg răspândite: Visa, Mastercard, Diners, American Express, JCB, UnionPay, Edenred, Sodexo, UP, etc.

logo4

Asistență tehnică

Vindem cele mai populare și mai fiabile terminale de pe piață. Consultanții noștri din departamentul Helpdesk îți vor acorda cu plăcere asistență tehnică.

logo5

Nu trebuie să schimbi banca

Dacă ai cont la o altă bancă decât BCR, nu este nicio problemă. Oferim soluții fiabile indiferent de banca unde ai contul.

Integrare cu sistemele de case de marcat

Suntem compatibili cu majoritatea sistemelor de case de marcat.

logo7

Îți acordăm consultanță și instruire

Te sfătuim cu privire la alegerea terminalului POS potrivit și la configurarea serviciilor. În timpul instalării te învățăm operațiunile de bază și ulterior vom fi bucuroși să îți răspundem la orice întrebări suplimentare prin centrul nostru de suport - Helpdesk.

logo6

Gamă variată de servicii adiționale

Adaugă cu ușurință servicii adiționale direct din portalul Marketplace, solicită un POS mobil, aplicația inovativă GP tom sau încearcă portalul de plată online GP webpay.

Cu terminalele noastre poți accepta

Visa Mastercard Maestro Diners ClubUnion PayjcbSodexoUPEdenredGoogle PayApple Pay