solutii de plata curieri

Noua tehnologie de plată va fi apreciată în special de companiile de logistică și de curierat

Aplicația GP tom este soluția ideală pentru serviciile de logistică și de curierat. Astfel șoferii/curierii pot accepta oricând plata cu cele mai raspandite cardurile contactless din România: Visa și Mastercard. Astfel reduci riscurile asociate numerarului și oferi curierilor o soluție simplă, sigură și igienică de încasare a plăților. Aplicația este compatibilă cu sistemul de operare Android minim versiunea 8.x sau superioară și cip NFC integrat.

Cum funcționează? Simplu!

  • Semnezi un contract de acceptare la plată a cardurilor cu Global Payments, fără de care plățile nu pot fi procesate
  • Instalezi aplicațiile GP tom și GP tom PIN din Google Play store. Cu GP tom vei accepta plățile cu cardul, iar GP tom PIN rulează în fundal și este utilizat numai dacă este solicitat codul PIN al titularului cardului.
  • Te loghezi cu datele pe care le vei primi prin email
  • Când dorești să procesezi o plată, deschizi aplicația și introduci suma ce va fi plătită
  • Clientul apropie cardul, telefonul mobil sau ceasul cu un card prestabilit.
  • Semnalul sonor anunță efectuarea cu succes a plății, iar chitanța poate fi trimisă prin email, SMS sau cod QR.
plata cu cardul la curier

De ce să ai un terminal POS de la noi?

logo2

Accepți la plată toate tipurile de carduri

Cu noi, poți accepta toate tipurile de carduri și tichete de masă larg răspândite: Visa, Mastercard, Diners, American Express, JCB, UnionPay, Edenred, Sodexo, UP, etc.

logo4

Asistență tehnică

Vindem cele mai populare și mai fiabile terminale de pe piață. Consultanții noștri din departamentul Helpdesk îți vor acorda cu plăcere asistență tehnică.

logo5

Nu trebuie să schimbi banca

Dacă ai cont la o altă bancă decât BCR, nu este nicio problemă. Oferim soluții fiabile indiferent de banca unde ai contul.

Integrare cu sistemele de case de marcat

Suntem compatibili cu majoritatea sistemelor de case de marcat.

logo7

Îți acordăm consultanță și instruire

Te sfătuim cu privire la alegerea terminalului POS potrivit și la configurarea serviciilor. În timpul instalării te învățăm operațiunile de bază și ulterior vom fi bucuroși să îți răspundem la orice întrebări suplimentare prin centrul nostru de suport - Helpdesk.

logo6

Gamă variată de servicii adiționale

Adaugă cu ușurință servicii adiționale direct din portalul Marketplace, solicită un POS mobil, aplicația inovativă GP tom sau încearcă portalul de plată online GP webpay.