pos pentru medici

Ai nevoie de un terminal de plată la cabinet sau la birou?

Ești doctor sau psiholog și oferi consultații la cabinet, domiciliu sau online? Ești avocat și oferi consultanță? Așa cum tu ești specialist în domeniul tău de activitate, și noi suntem specialiști în soluții de plată card. Îți înțelegem nevoile și te vom ajuta să alegi o metodă de plată adaptată domeniului tău de activitate.

Știai că ai deja un POS în buzunar? Trebuie doar să instalezi aplicația GP tom și îți vom transforma telefonul în POS. Astfel vei accepta plata cu cardul oriunde te-ai afla. Dacă preferi un dispozitiv POS standard, noi îți putem oferi unul fiabil de la cei mai mari producători de aparate POS din lume - Ingenico și Nexgo. Cu siguranță clienții/pacienții tăi se vor bucura că nu mai sunt limitați la banii din portofel.

Ce apreciază clienții noștri?

Știai că poți fi plătit pentru serviciile prestate chiar și online? Aruncă o privire peste serviciile de mai jos, îți vor fi de folos. Soluția Push Payments care funcționează astfel: generezi un ordin de plată pentru o anumită sumă (așa-numitul link de plată) și îl trimiți clientului prin e-mail. Clientul tău va da click pe linkul din e-mail, care îl va conduce către o fereastră securizată de plată, în care va introduce detaliile cardului. Plata se creditează în contul tău ca și cum ai fi acceptat plata cu cardul la terminal POS sau în e-shop.

solutii plata meserii liberale

Cu terminalele noastre poți accepta

Visa Mastercard Maestro Diners ClubUnion PayjcbSodexoUPEdenredGoogle PayApple Pay


De ce să ai un terminal POS de la noi?

logo2

Accepți la plată toate tipurile de carduri

Cu noi, poți accepta toate tipurile de carduri și tichete de masă larg răspândite: Visa, Mastercard, Diners, American Express, JCB, UnionPay, Edenred, Sodexo, UP, etc.

logo4

Asistență tehnică

Vindem cele mai populare și mai fiabile terminale de pe piață. Consultanții noștri din departamentul Helpdesk îți vor acorda cu plăcere asistență tehnică.

logo5

Nu trebuie să schimbi banca

Dacă ai cont la o altă bancă decât BCR, nu este nicio problemă. Oferim soluții fiabile indiferent de banca unde ai contul.

Integrare cu sistemele de case de marcat

Suntem compatibili cu majoritatea sistemelor de case de marcat.

logo7

Îți acordăm consultanță și instruire

Te sfătuim cu privire la alegerea terminalului POS potrivit și la configurarea serviciilor. În timpul instalării te învățăm operațiunile de bază și ulterior vom fi bucuroși să îți răspundem la orice întrebări suplimentare prin centrul nostru de suport - Helpdesk.

logo6

Gamă variată de servicii adiționale

Adaugă cu ușurință servicii adiționale direct din portalul Marketplace, solicită un POS mobil, aplicația inovativă GP tom sau încearcă portalul de plată online GP webpay.