pos sali fitness

Mai bine îți antrenezi corpul decât să îți pui la încercare răbdarea

Avem sisteme și soluții moderne de plată pentru centrele sportive și cluburile de fitness. Îți oferim posibilitatea de a încasa plățile cu cardul direct de pe telefon, cu aplicația GP tom, pe internet prin portalul de plăți online sau la fața locului prin aparatele POS. Du experiența sportivă la un alt nivel!

Oferă-le clienților o experiență plăcută de plată

Facilitează-le clienților achiziția abonamentelor sau a biletelor si folosirea serviciilor, astfel încât șederea lor în clubul tău să fie o adevărată plăcere.

pos sali fitness

De ce să ai un terminal POS de la noi?

logo2

Accepți la plată toate tipurile de carduri

Cu noi, poți accepta toate tipurile de carduri și tichete de masă larg răspândite: Visa, Mastercard, Diners, American Express, JCB, UnionPay, Edenred, Sodexo, UP, etc.

logo4

Asistență tehnică

Vindem cele mai populare și mai fiabile terminale de pe piață. Consultanții noștri din departamentul Helpdesk îți vor acorda cu plăcere asistență tehnică.

logo5

Nu trebuie să schimbi banca

Dacă ai cont la o altă bancă decât BCR, nu este nicio problemă. Oferim soluții fiabile indiferent de banca unde ai contul.

Integrare cu sistemele de case de marcat

Suntem compatibili cu majoritatea sistemelor de case de marcat.

logo7

Îți acordăm consultanță și instruire

Te sfătuim cu privire la alegerea terminalului POS potrivit și la configurarea serviciilor. În timpul instalării te învățăm operațiunile de bază și ulterior vom fi bucuroși să îți răspundem la orice întrebări suplimentare prin centrul nostru de suport - Helpdesk.

logo6

Gamă variată de servicii adiționale

Adaugă cu ușurință servicii adiționale direct din portalul Marketplace, solicită un POS mobil, aplicația inovativă GP tom sau încearcă portalul de plată online GP webpay.

Cu terminalele noastre poți accepta

Visa Mastercard Maestro Diners ClubUnion PayjcbSodexoUPEdenredGoogle PayApple Pay