terminale plati facturi

Plata în siguranță a facturilor

Ești furizor de utilități? Energie, cablu, internet, telefonie sau reprezinți o asociație de proprietari? Plata cu cardul în sucursale sau online este cea mai simplă, rapidă și igienică modalitate de plată a facturilor. Îți punem la dispoziție trei modalități de acceptare la plată a cardurilor. Tu decizi care ți se potrivește!

Avantajele plăților cu cardul

  • Plățile contactless sunt mai rapide și timpul de așteptare al clienților va fi mai scurt
  • Gamă variată de metode de plată: Visa, Mastercard, UnionPay, JCB și Amex, Google Pay, Apple Pay și portofele digitale Masterpass
  • Acces la portalul de raportare online - Merchant Portal – care vă oferă o imagine detaliată a tranzacțiilor
  • Cea mai mare securizare anti fraudă posibilă
  • Sumele procesate prin terminalul de plăți sunt de obicei creditate în contul tău a doua zi
  • Mai puțini bani cash în magazin înseamnă riscuri mai mici de furt, delapidare sau primirea bancnotelor contrafăcute
plata utilitati online
terminale plati facturi

Aplicația care te va impresiona

Pentru clienții care preferă o modalitate mai rapidă de plată a utilităților, am pregătit două soluții. Aplicația inovativă GP tom - aceasta îți transformă telefonul mobil în POS și vei avea posibilitatea să accepți plata cu cardul oriunde și oricând ai nevoie. Plăți online prin Push Payments (link de plată) sau prin portalul de plăți online GP webpay cu care poți accepta plăți recurente pentru abonamentele lunare (automatizează plățile prin crearea unei „plăți repetitive online”de pe card). Simple nu?

De ce să ai un terminal POS de la noi?

logo2

Accepți la plată toate tipurile de carduri

Cu noi, poți accepta toate tipurile de carduri și tichete de masă larg răspândite: Visa, Mastercard, Diners, American Express, JCB, UnionPay, Edenred, Sodexo, UP, etc.

logo4

Asistență tehnică

Vindem cele mai populare și mai fiabile terminale de pe piață. Consultanții noștri din departamentul Helpdesk îți vor acorda cu plăcere asistență tehnică.

logo5

Nu trebuie să schimbi banca

Dacă ai cont la o altă bancă decât BCR, nu este nicio problemă. Oferim soluții fiabile indiferent de banca unde ai contul.

Integrare cu sistemele de case de marcat

Suntem compatibili cu majoritatea sistemelor de case de marcat.

logo7

Îți acordăm consultanță și instruire

Te sfătuim cu privire la alegerea terminalului POS potrivit și la configurarea serviciilor. În timpul instalării te învățăm operațiunile de bază și ulterior vom fi bucuroși să îți răspundem la orice întrebări suplimentare prin centrul nostru de suport - Helpdesk.

logo6

Gamă variată de servicii adiționale

Adaugă cu ușurință servicii adiționale direct din portalul Marketplace, solicită un POS mobil, aplicația inovativă GP tom sau încearcă portalul de plată online GP webpay.

Cu terminalele noastre poți accepta

Visa Mastercard Maestro Diners ClubUnion PayjcbSodexoUPEdenredGoogle PayApple Pay