DCC Rozpoznání karet

Lideri pe piață

Global Payments este lider pe piața furnizării de soluții și echipamente de plată. Mulțumită tehnologiilor, serviciilor și cunoștințelor noastre, vă putem oferi o gamă variată de soluții și inovații, care vă permit să acceptați diferite tipuri de plăți și să vă creșteți afacerea.

Produse și servicii personalizate

Oferim o gamă variată de soluții de plată - de la terminale fizice de încasat și până la soluții de plată online. De aceea clienții noștri au posibilitatea de a fi printre primii care beneficiază de inovațiile tehnologiei din domeniu. Global Payments poate oferi soluții pentru întreprinderi mici, dar și pentru companii multinaționale.

DCC Rozpoznání karet
DCC Rozpoznání karet

Moștenire americană

Sediul nostru este în Atlanta, capitala statului american Georgia. Avem peste 11 000 de angajați, clienți și parteneri în 38 de tari din America de Nord, Europa, Asia, Oceania și Brazilia. Publicația Fortune a clasat compania Global Payments în topul celor mai profitabile 500 companii.

50 de ani de experiență

În ultimii 50 de ani, am acumulat un număr mare de experiențe și tehnologii valoroase. Din 1960, suntem lideri pe piața din SUA. Compania fondatoare, National Data Corporation, a fost un pionier în zona de procesare de plăți.

DCC Rozpoznání karet