Vrei urgent un terminal POS?

Rezolvat. Reprezentantul nostru îți va aduce urgent terminalul și vei putea accepta liniștit plata cu cardurile.

aparat POS
dispozitiv POS

Suntem lideri în piața plăților cu cardul

Global Payments este cel mai mare procesator de plăți din lume, cu o experiență internațională de peste 50 de ani. În România, la 1 iunie 2016, am intrat în parteneriat cu Banca Comercială Română (BCR), parte a Erste Group Bank AG (Erste Group), pentru a spori și extinde produsele, serviciile și infrastructura oferită comercianților din România, Cehia și Slovacia. Indiferent cât de mare este afacerea ta, avem soluția potrivită pentru tine.

Acceptă carduri în cel mai confortabil mod posibil

Terminalele noastre pot procesa și plățile NFC și, desigur, soluțiile moderne de plată precum Apple Pay sau Google Pay. Te ajutăm cu gestionarea întregului venit.

DCC Rozpoznání karet

De ce să acceptați carduri la plată

9/10 comercianți acceptă deja plata cu cardul

Vă puteți crește veniturile până la 30%

Valoarea medie a cumpărăturilor cu cardul este de peste 100 RON

Visa Mastercard Visa Electron Maestro Diners Club Union Pay jcb  Sodexo Benefit plus Edenred Google Pay  

Terminalele noastre acceptă majoritatea tipurilor de carduri

Acceptăm carduri magnetice, cu chip și contactless de la furnizori precum Visa, Mastercard, JCB, Diners Club, China UnionPay sau American Express. Terminalele noastre aceptă majoritatea cardurilor de tip voucher, loialitate, combustibil sau carduri private. Procesăm plăți NFC și desigur soluții de plată moderne cum ar fi Apple Pay sau Google Pay.

Soluții adaptate afacerii tale

Avem soluții pentru afacerile mici, medii sau mari. Clienții noștri activează în domenii precum restaurante, cazare, vânzări, servicii și vânzări online. Avem o largă ofertă de terminale de plată și servicii personalizate pentru fiecare domeniu de afaceri.

DCC Rozpoznání karet

Mituri legate de plățile cu cardul

În trecut, taxele pentru acceptarea plăților cu cardul erau de câteva puncte procentuale din suma plătită. În urma reglementărilor UE din 2015, precum și datorită creșterii numărului de terminale de plată, comisioanele interbancare au scăzut semnificativ. Pentru cardurile personale de debit/credit Visa, Mastercard, Maestro comisioanele interbancare au fost limitate la 0.2- 0.3%; pentru cardurile de credit corporate sau pentru acceptarea altor furnizori de carduri precum JCB, Diners Club sau American Express aceste procente sunt mai mari. Atenție, totul depinde de valoarea totala a plăților cu cardul, pentru că acest serviciu - din cauza procesarii tranzacțiilor, chiriei, gestionării lui și costurilor de intreținere presupune si alte costuri suplimentare.

Cele mai multe interfețe de plată sunt gestionate de entități financiare foarte mari care asigura securitatea transmiterii datelor personale, stabilesc standarde globale și satisfac cele mai severe cerințe de securitate precum Mastercard SecureCode, Verified by Visa și SafeKey 3D Secure. Ca metodă suplimentară de siguranță, verifică mereu dacă plătești prin intermediul unei pagini securizate - idenficată printr-un semn de lacăt verde la stânga paginii de internet. De asemenea, adresa de internet trebuie să înceapă cu HTTPS

Nu, nu este nevoie. Ne poți alege ca și furnizor de soluții de plată. Atât terminalele cât și interfața de plată sunt independente de contul dvs bancar. Acestea sunt legate de bancă doar dacă terminalul de plată/interfața de plată este chiar banca. De cele mai multe ori îți este vândut și un cont bancar sau poate alte servicii, care aduc un cost suplimentar lunar pentru afacerea dumneavoastră.

Nu, nu este adevărat. Cardul trebuie apropiat la maxim 5 cm de terminal în timpul plății și trebuie să rămână într-o poziție staționară timp de câteva secunde. Greșeala este aproape exclusă la plata contactless.

Terminalele de plată nu funcționează doar prin Wifi, poți alege modele care funcționează prin GPRS- card SIM de telefonie în sistem roaming sau Bluetooth.