sistem pos magazin

Aproape 60% dintre clienții noștri dețin un magazin

Avem soluții pentru toate tipurile de magazine, pentru micii retaileri dar și pentru marile lanțuri internaționale. Lucrăm îndeaproape cu unii dintre cei mai mari producători de terminale de plată din lume - Ingenico și Nexgo. Terminalele noastre POS sunt de ultimă generație și permit integrarea cu peste 85% de sisteme de case de marcat, acest tip de integrare reduce erorile de operator, de exemplu la introducerea sumei de plată în terminal. Cu noi poți accepta la plată toate tipurile de carduri larg răspândite, inclusiv cele de tichete de masă și plățile cu telefonul mobil sau cu ceasul inteligent.

Am creat un portofoliu de servicii suplimentare pe care le puteți folosi cu terminalul POS

Știai că îți poți eficientiza afacerea simplu și rapid? Serviciile noastre adiționale te ajută să îți gestionezi cu succes afacerea. Uite aici cateva exemple: conversia valutară dinamică - îți aduce venituri suplimentare la cardurile internaționale, GP analytics te ajuta să vezi unde te poziționezi în raport cu concurența sau GP acquiring PLUS -care îți înregistrează electronic chitanțele.

plata cu cardul in magazine

Soluția de plată potrivită pentru magazinul tău

POS fix, mobil sau Android cu ecran tactil? Vom alege împreună terminalul potrivit afacerii tale. Ai un număr redus de tranzacții și îți dorești o soluție simplă pentru plata cu cardul? Atunci, aplicația GP tom ti se va potrivi ca o mănușă. Aceasta îți transformă telefonul mobil în POS și vei avea posibilitatea să accepți plata cu cardul oriunde și oricând ai nevoie. Aplicația este compatibilă doar cu sistemul de operare Android minim versiunea 8.x sau superioară și cip NFC integrat.

Portofoliu de servicii suplimentare pe care le puteți folosi cu terminalul POS

Ti-ar plăcea să-ți vinzi produsele din magazin și în online, dar nu plănuiești să înființezi un magazin electronic? Soluția Push Payments care funcționează astfel: generezi un ordin de plată pentru o anumită sumă (așa-numitul link de plată) și îl trimiți clientului prin e-mail. Clientul tău va da click pe linkul din e-mail, care îl va conduce către o fereastră securizată de plată, în care va introduce detaliile cardului. Plata se creditează în contul tău ca și cum ai fi acceptat plata cu cardul la terminal POS sau în e-shop.

pos magazine

De ce să ai un terminal POS de la noi?

logo2

Accepți la plată toate tipurile de carduri

Cu noi, poți accepta toate tipurile de carduri și tichete de masă larg răspândite: Visa, Mastercard, Diners, American Express, JCB, UnionPay, Edenred, Sodexo, UP, etc.

logo4

Asistență tehnică

Vindem cele mai populare și mai fiabile terminale de pe piață. Consultanții noștri din departamentul Helpdesk îți vor acorda cu plăcere asistență tehnică.

logo5

Nu trebuie să schimbi banca

Dacă ai cont la o altă bancă decât BCR, nu este nicio problemă. Oferim soluții fiabile indiferent de banca unde ai contul.

Integrare cu sistemele de case de marcat

Suntem compatibili cu majoritatea sistemelor de case de marcat.

logo7

Îți acordăm consultanță și instruire

Te sfătuim cu privire la alegerea terminalului POS potrivit și la configurarea serviciilor. În timpul instalării te învățăm operațiunile de bază și ulterior vom fi bucuroși să îți răspundem la orice întrebări suplimentare prin centrul nostru de suport - Helpdesk.

logo6

Gamă variată de servicii adiționale

Adaugă cu ușurință servicii adiționale direct din portalul Marketplace, solicită un POS mobil, aplicația inovativă GP tom sau încearcă portalul de plată online GP webpay.

Cu terminalele noastre poți accepta

Visa Mastercard Maestro Diners ClubUnion PayjcbSodexoUPEdenredGoogle PayApple Pay