pos restaurant

15% dintre clienții noștri fac parte din acest segment

Tocmai de aceea îți cunoaștem nevoile. Avem soluții inovative cu care accepți plata cu cardul simplu, rapid și în siguranță. Încearcă terminalele noastre fixe sau mobile, plățile cu cardul nu au fost niciodată mai simple! Vrei o soluție inedită care îți permite acceptarea plăților de oriunde te-ai afla, de exemplu de la masa clientului sau la livrarea unei comenzi? Atunci, aplicația GP tom care îți transformă telefonul mobil în POS ți se va potrivi ca o mănușă. Vrei să accepți toate tipurile de carduri și tichete de masă larg răspândite, inclusiv plățile cu telefonul mobil (Google Pay sau Apple Pay)? Rezolvat! Procesarea rapidă a plăților cu cardul este importantă pentru tine? Atunci cu siguranță îți va plăcea opțiunea de integrare cu peste 85% din sistemele de case de marcat.

Ce apreciază clienții noștri?

Lucrăm îndeaproape cu unii dintre cei mai mari producători de terminale de plată din lume - Ingenico și Nexgo. În funcție de specificul afacerii tale, vom alege terminalul care va fi cel mai potrivit nevoilor tale: fix, mobil sau Android.

Terminalele noastre permit o serie de funcții speciale. De exemplu, poți seta opțiunea de bacșiș, pe care clientul ți-o va solicita după ce confirmă suma de plată aferentă cheltuielilor sale. Poți alege, de asemenea, ora închiderii de zi și să extragi rapoarte detaliate privind tranzacțiile. Ora standard de închidere de zi este cel târziu la 22:55, dar îți poți seta propriul interval de timp sau poți închide manual ziua. Prin portalul comerciantului - Merchant Portal ai o imagine detaliată asupra tranzacțiilor și îți poți extrage rapoarte oricând ai nevoie. Portalul Marketplace, îți acordă beneficiul și flexibilitatea de a-ți configura online terminalele de plată, de a actualiza datele simplu și rapid, de a ne trimite solicitări online, fără a mai contacta departamentul de call center.

pos cafenea

De ce să ai un terminal POS de la noi?

logo2

Accepți la plată toate tipurile de carduri

Cu noi, poți accepta toate tipurile de carduri și tichete de masă larg răspândite: Visa, Mastercard, Diners, American Express, JCB, UnionPay, Edenred, Sodexo, UP, etc.

logo4

Asistență tehnică

Vindem cele mai populare și mai fiabile terminale de pe piață. Consultanții noștri din departamentul Helpdesk îți vor acorda cu plăcere asistență tehnică.

logo5

Nu trebuie să schimbi banca

Dacă ai cont la o altă bancă decât BCR, nu este nicio problemă. Oferim soluții fiabile indiferent de banca unde ai contul.

Integrare cu sistemele de case de marcat

Suntem compatibili cu majoritatea sistemelor de case de marcat.

logo7

Îți acordăm consultanță și instruire

Te sfătuim cu privire la alegerea terminalului POS potrivit și la configurarea serviciilor. În timpul instalării te învățăm operațiunile de bază și ulterior vom fi bucuroși să îți răspundem la orice întrebări suplimentare prin centrul nostru de suport - Helpdesk.

logo6

Gamă variată de servicii adiționale

Adaugă cu ușurință servicii adiționale direct din portalul Marketplace, solicită un POS mobil, aplicația inovativă GP tom sau încearcă portalul de plată online GP webpay.

Cu terminalele noastre poți accepta

Visa Mastercard Maestro Diners ClubUnion PayjcbSodexoUPEdenredGoogle PayApple Pay