servicii online carduri

Echipează-te cu un terminal de încredere când mergi la clienți

Încă nu ești familiarizat cu terminalele de plată card? Nu dispera! Te vom ajuta să alegi terminalul potrivit și te vom învăța să îl utilizezi. Pentru deplasările la clienți ai nevoie de un terminal mobil, iar noi îți putem oferi unul fiabil de la cei mai mari producători de terminale POS din lume - Ingenico și Nexgo. De asemenea, știai că ai deja un POS în buzunar? Trebuie doar să instalezi aplicația GP tom și îți vom transforma telefonul în POS. Cu siguranță clienții tăi se vor bucura că nu mai sunt limitați la banii din portofel. Totodată reduci riscurile asociate numerarului și obții un terminal de plată de la liderul mondial în procesarea plăților - Global Payments.

Acceptă plata online fără a deține un e-shop

Ti-ar plăcea să-ți vinzi serviciile și în online, dar nu plănuiești să înființezi un magazin electronic? Soluția Push Payments care funcționează astfel: generezi un ordin de plată pentru o anumită sumă (așa-numitul link de plată) și îl trimiți clientului prin e-mail. Clientul tău va da click pe linkul din e-mail, care îl va conduce către o fereastră securizată de plată, în care va introduce detaliile cardului. Plata se creditează în contul tău ca și cum ai fi acceptat plata cu cardul la terminal POS sau în e-shop.

servicii online carduri

De ce să ai un terminal POS de la noi?

logo2

Accepți la plată toate tipurile de carduri

Cu noi, poți accepta toate tipurile de carduri și tichete de masă larg răspândite: Visa, Mastercard, Diners, American Express, JCB, UnionPay, Edenred, Sodexo, UP, etc.

logo4

Asistență tehnică

Vindem cele mai populare și mai fiabile terminale de pe piață. Consultanții noștri din departamentul Helpdesk îți vor acorda cu plăcere asistență tehnică.

logo5

Nu trebuie să schimbi banca

Dacă ai cont la o altă bancă decât BCR, nu este nicio problemă. Oferim soluții fiabile indiferent de banca unde ai contul.

Integrare cu sistemele de case de marcat

Suntem compatibili cu majoritatea sistemelor de case de marcat.

logo7

Îți acordăm consultanță și instruire

Te sfătuim cu privire la alegerea terminalului POS potrivit și la configurarea serviciilor. În timpul instalării te învățăm operațiunile de bază și ulterior vom fi bucuroși să îți răspundem la orice întrebări suplimentare prin centrul nostru de suport - Helpdesk.

logo6

Gamă variată de servicii adiționale

Adaugă cu ușurință servicii adiționale direct din portalul Marketplace, solicită un POS mobil, aplicația inovativă GP tom sau încearcă portalul de plată online GP webpay.

Cu terminalele noastre poți accepta

Visa Mastercard Maestro Diners ClubUnion PayjcbSodexoUPEdenredGoogle PayApple Pay