De ce să accept la plată carduri?

Știai că în medie clienții cheltuie cu 30% mai mult atunci cand pot plăti cu cardul? Extinde cercul clienților tăi și oferă-le o gamă variată de modalități de plată. Acordă-le posibilitatea să plătească cu cardul și nu vor mai fi limitați de banii din portofel, vei vedea un impact semnificativ asupra afacerii tale.

Tu te bucuri de plăți securizate și îți iei de pe cap grija privind depozitarea numerarului, iar clienții se bucură de plăți rapide și în siguranță. Noi îți oferim soluții de plată fiabile, îți explicăm modul de funcționare, îți instruim angajații, îți decontăm banii a 2-a zi și nu mai trebuie să te preocupi pentru nimic.

Platební terminály
Visa Mastercard Visa Electron Maestro Diners Club Union Pay jcb  Sodexo Benefit plus Edenred Google Pay  

Terminalele noastre acceptă majoritatea tipurilor de carduri

Acceptăm carduri magnetice, cu chip și contactless de la furnizori precum Visa, Mastercard, JCB, Diners Club, China UnionPay sau American Express. Terminalele noastre aceptă majoritatea cardurilor de tip voucher, loialitate, combustibil sau carduri private. Procesăm plăți NFC și desigur soluții de plată moderne cum ar fi Apple Pay sau Google Pay.

Indiferent de mărimea afacerii tale, avem soluții inovative de plată adaptate pentru fiecare

De-a lungul anilor, am dobândit o experiență vastă în domeniul plăților. Ne întâlnim zilnic cu clienții și le ascultăm nevoile. Înțelegem că fiecare linie de business necesită o abordare și soluții personalizate, motiv pentru care avem pregătite oferte grozave pentru diferite tipuri de plăți cu cardul și servicii conexe.

Mituri legate de plățile cu cardul

În trecut, taxele pentru acceptarea plăților cu cardul erau de câteva puncte procentuale din suma plătită. În urma reglementărilor UE din 2015, precum și datorită creșterii numărului de terminale de plată, comisioanele interbancare au scăzut semnificativ. Pentru cardurile personale de debit/credit Visa, Mastercard, Maestro comisioanele interbancare au fost limitate la 0.2- 0.3%; pentru cardurile de credit corporate sau pentru acceptarea altor furnizori de carduri precum JCB, Diners Club sau American Express aceste procente sunt mai mari. Atenție, totul depinde de valoarea totala a plăților cu cardul, pentru că acest serviciu - din cauza procesarii tranzacțiilor, chiriei, gestionării lui și costurilor de intreținere presupune si alte costuri suplimentare.

Cele mai multe interfețe de plată sunt gestionate de entități financiare foarte mari care asigura securitatea transmiterii datelor personale, stabilesc standarde globale și satisfac cele mai severe cerințe de securitate precum Mastercard SecureCode, Verified by Visa și SafeKey 3D Secure. Ca metodă suplimentară de siguranță, verifică mereu dacă plătești prin intermediul unei pagini securizate - idenficată printr-un semn de lacăt verde la stânga paginii de internet. De asemenea, adresa de internet trebuie să înceapă cu HTTPS

Nu, nu este nevoie. Ne poți alege ca și furnizor de soluții de plată. Atât terminalele cât și interfața de plată sunt independente de contul dvs bancar. Acestea sunt legate de bancă doar dacă terminalul de plată/interfața de plată este chiar banca. De cele mai multe ori îți este vândut și un cont bancar sau poate alte servicii, care aduc un cost suplimentar lunar pentru afacerea dumneavoastră.

Nu, nu este adevărat. Cardul trebuie apropiat la maxim 5 cm de terminal în timpul plății și trebuie să rămână într-o poziție staționară timp de câteva secunde. Greșeala este aproape exclusă la plata contactless.

Terminalele de plată nu funcționează doar prin Wifi, poți alege modele care funcționează prin GPRS- card SIM de telefonie în sistem roaming sau Bluetooth.