De ce Global Payments?

Pentru că ne dezvoltam propriile tehnologii și servicii de plată. Acest lucru vă oferă garanția că nu va vom dezamagi niciodata. Indiferent dacă sunteți un mic antreprenor sau o companie mare, noi vă oferim soluții personalizate. Nu este nevoie sa schimbați banca preferată sau altceva.

Platební terminály

Soluții pentru companii mici sau mari

Suntem singura companie de pe piață care își dezvoltă propriile tehnologii. Astfel vă putem prezenta o ofertă personalizată pentru cifra dumneavoastră de afaceri, chiar dacă aveți un hipermarket sau un stand în piață.

Cooperăm cu BCR de mult timp și gestionăm un portofoliu de peste 6.000 comercianți parteneri, ceea ce ne-a ajutat să dezvoltăm un mediu de încredere pentru clienții noștri. Bineînțeles, nu aveți nevoie de cont la această bancă pentru a utiliza serviciile noastre. 

Convenabil, rapid și fără griji

Configurarea terminalului este foarte simplă -ne vom ocupa noi. Trebuie doar sa ne lasați câteva date de contact. În termen de 24 de ore vă vom contacta pentru a stabili o întalnire cu dumneavoastră. Oferta pe care o veți primi va fi adaptată preferințelor, cifrei de afaceri, numărului de tranzacții, precum și altor parametri specifici afacerii dumneavoastră.

După semnarea contractului, veți primi terminalul nostru în cel mult 5 zile lucrătoare. Daca sunteți interesat, tehnicienii noștri vă pot ajuta. 

DCC Rozpoznání karet
DCC Rozpoznání karet

Contabilitate transparentă

Știți întotdeauna pentru ce plătiți. Costurile serviciului de accepare la plata carduri depinde de cifra dumneavoastră de afaceri, numărul de tranzacții și alți parametri. Suma include asistență pentru clienți, actualizări, monitorizarea funcționării corecte a echipamentului și asigurarea înlocuirii în caz de defecțiune. Poate fi gratuit, nu vă temeți să ne contactați pentru a găsi împreună o soluție potrivită. Costul pentru procesarea tranzacției este împărțit în trei componente- comisionul interbancar (standard - platit catre banca emitenta a cardului), costurile de schemă ale organizațiilor de carduri (standard - platit catre Visa, MasterCard etc.) și comisionul furnizorului soluției de plată (stabilit de catre noi). Oferim transparența asupra costurilor totale!

Soluții atipice

Oferim o gamă variată de soluții de plată și dezvoltăm altele noi. Avem experiență cu   dorințe diferite și comenzi atipice din partea clienților. Vă garantăm o ofertă complet personalizată, dacă ne contactați.

DCC Rozpoznání karet

Cu noi, veți avea parte de multe alte beneficii

Ne concentrăm doar pe plăți

Specialitatea noastră o constituie plățile cu cardul și știm totul despre acestea.

Peste 50 de ani de experiență

Suntem printre cei mai experimentați jucători de pe piață. În Cehia, suntem chiar pe primul loc.

Acoperire internațională

Compania noastră activează în peste 30 de alte țări. De asemenea, permitem filialelor mari să facă achiziții la nivel central.

Cooperăm cu BCR

Suntem parteneri cu o bancă, dar puteți folosi un terminal de-al nostru indiferent de banca la care aveți cont.

Abordare personală

Avem reprezentanți de vânzări alocați. Suntem întotdeauna gata să vă sfătuim.

Integrare cu casa de marcat

Oferim integrare cu peste 80 de sisteme POS, iar numărul lor continuă să crească.

Raportare

Din portalul comerciantului, puteți controla toate tranzacțiile.

Soluții personalizate

Vă întelegem nevoile. Cu noi, puteți alege soluția corectă în funcție de tipul afacerii dumneavoastră.