De ce să alegi Global Payments?

Pentru că dezvoltăm noi înșine tehnologii și software-uri inovative de plată. Astfel, poți fi sigur că vei avea acces imediat la cele mai noi metode de plată și că nu te vom lăsa la greu. Fie că ești un mic antreprenor sau că deții o companie mare, îți vom oferi consultanță și o soluție personalizată nevoilor tale. Suntem furnizorul exclusiv de tehnologie de plată pentru Banca Comercială Română, dar oferim soluții fiabile indiferent de banca unde ai contul. Suntem siguri că vei fi încântat de gama noastră de servicii adiționale.

Cu noi, veți avea parte de multe alte beneficii

Oferim servicii inovative

Am dezvoltat soluții inovative, prin care comercianții pot accepta plata cu cardul pe telefonul mobil, POS sau portalul online.

Peste 50 de ani de experiență

Suntem printre cei mai experimentați jucători de pe piață.

Experiență la nivel global

Operăm în 38 de țări, iar în Europa centrală suntem prezenți în Cehia, România, Slovacia și Austria.

Cooperăm cu BCR

Suntem furnizorul exclusiv de tehnologie de plată pentru Banca Comercială Română, dar oferim soluții fiabile indiferent de banca unde ai contul.

Abordare personalizată

Reprezentanții noștri regionali vor fi bucuroși să te întâlnească și să îți explice avantajele serviciilor noastre.

Integrare cu casa de marcat

Oferim integrare cu peste 85 de sisteme de case de marcat, iar numărul lor continuă să crească.

Platforme digitale

Oferim platforme digitale de raportare care faciliteaza modul de a face afaceri.

Funcționalități multiple

Oferim funcționalități suplimentare care permit clienților să accepte o gamă variată de plăți: plăți push (link de plată), bacșiș, cashback, etc.

Platební terminály

Soluții pentru companiile mici cât și pentru cele mari

Suntem singura companie de pe piață care își dezvoltă propriile tehnologii. Astfel îți putem prezenta o ofertă personalizată pentru compania ta, indifferent dacă administrezi un hipermarket sau un stand din piață.

Cooperăm cu BCR de mult timp și gestionăm un portofoliu de peste 14.000 comercianți parteneri, ceea ce ne-a ajutat să dezvoltăm un mediu de încredere pentru clienții noștri. Dar dacă nu ai cont la BCR, îți oferim soluții fiabile indiferent de banca unde ai contul.

Convenabil, rapid și fără griji

Configurarea terminalului este foarte simplă. Trebuie doar sa ne lași câteva date de contact și te vom contacta în termen de 24 de ore pentru a stabili o întâlnire. Îți vom pregăti o ofertă adaptată preferințelor, volumului de încasări, numărului de tranzacții, precum și altor parametri specifici afacerii tale.

După semnarea contractului, vei primi terminalul nostru în cel mai scurt timp posibil iar tehnicienii noștri te vor ajuta cu instalarea.

DCC Rozpoznání karet
DCC Rozpoznání karet

Comisionare transparentă

Știi întotdeauna pentru ce platești. Costurile serviciului de accepare la plata carduri depinde de volumele de încasări, numărul de tranzacții și alți parametri. Suma include asistență pentru clienți, actualizări, monitorizarea funcționării corecte a echipamentului și asigurarea înlocuirii în caz de defecțiune. Cu cat ai volume mai mari de încasări, cu atat costurile sunt mai mici. Contactează-ne și vom găsi împreună o soluție potrivită. Costul pentru procesarea tranzacției este împărțit în trei componente- comisionul interbancar (standard - platit catre banca emitenta a cardului), costurile de schemă ale organizațiilor de carduri (standard - platit catre Visa, Mastercard etc.) și comisionul furnizorului soluției de plată (stabilit de catre noi). Oferim transparența totală asupra costurilor!

Soluții adaptate nevoilor tale

Oferim o gamă variată de soluții de plată și dezvoltăm altele noi. Știm să ne pliem pe nevoile clienților și avem experiență în îndeplinirea diverselor solicitări. Îți garantăm o ofertă personalizată, dacă ne vei contacta.

DCC Rozpoznání karet